Vona Gábor továbbra is azt szeretné, hogy Novák Előd ne újrázzon Jobbik-alelnökként, ám a párt legerősebb radikális politikusa felvette a kesztyűt, indul a vasárnapi tisztújításon. Novák arra játszik, hogy a hétvégi kongresszuson élesedik konfliktusa a pártelnökkel – írja a NOL.

 Novák Előd lényegében egyedül maradt Vona Gáborral szemben, ezért mindent megtesz azért, hogy maga mellé állítsa a párt radikális, a néppártosodással elégedetlen táborát – így értékelték a párt alelnökének húzását a NOL jobbikos forrásai. Novák a napokban töltötte fel a párt belső tárhelyére alelnöki programját, amelyben keményen bírálta a pártvezetést, külön kiemelve az elnököt.

 A kiszivárgott írásban a Jobbik alelnöke olyan ügyekben támadta Vonát, amelyek a párt radikálisai körében „hívószónak” számítanak. Azt állította: az elnökségben korábban felvetődött, hogy „szervezzék ki egy magáncégnek a párt székházát”. Felemlegette Vona egyik interjúját is, amelyben a pártvezető arról beszélt, ha miniszterelnök lenne, nem zárkózna el egy holokauszt-emlékmű felavatásától. Novák arról is írt, hogy nem lehetett nekimenni Simicska Lajosnak, akit a Fidesz-kommunikáció többször is a Jobbik új támogatójaként emlegetett.

Még a NOL pártelnökkel szimpatizáló forrása is azt mondta, Novák dolgozata ügyes húzás, hiszen azt sugallja, hogy Vona politikája „felpuhult”, feladja a szélsőjobboldali párt „alapértékeit”, kell egy olyan alelnök, aki ennek gátat szabhat a pártvezetésben, s a radikálisok már csak rá számíthatnak.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Durvul a harc a Jobbikban, Novák nekimegy Vonának"...

a fidesz most hátradől a presszó teraszán, kér egy kávét, és megvárja amíg a jobbik sajátmagát lábonlövi...

-kisasszony! egy kávé és egy szivar rendel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@wagabund: Egy biztos, jó néhány jobbikos ezek után ugyanabból a kávéból fog kérni.
Jozefina
Novák egy szerencsétlen hatalom mániás!!!
Lackó50
Ebbe a játékba a FIDESZ nyakig benne van. Ezt csinálta az MSZP-vel is. Mivel a jobbik kezd feljönni és potenciálisan veszélyt jelenthet, így ismét az "OSZD MEG ÉS URALKODJ" szisztémát kapja elő a választások előtt. A hülye Novákot, aki nem látja át a helyzetet, valaki addig uszította, még elhitte, hogy az erőszak mindent megold. Többet segítene az ügynek, ha csendben maradna a választásokig és ha ott nyernek, (vagy veszítenek) akkor utána már lehet vitatkozni, hogyan tovább. A túlzott radikalizmussal sok választót elveszíthetnek. Ha most bomlasztja szét a pártot, akkor biztosan veszíteni fognak. A FIDESZ meg ... betegre röhögheti magát, hogy bejött a trükk. Inkább arra kellene ráfeküdni, hogy ezzel a taktikával a FIDESZ-t próbálják bomlasztani. Ahogy lehet leválasztani a KDNP-ről és tovább bomlasztani a társaságot. Akkor a saját csapdájukba esnének bele.
aremy
@Strong: a fosról jut eszembe hogy a tél beálltával még szar is lehet belőlük.
Desischado
Remélem, kicsinálják egymást és a pártjukat is! Hajrá, fiúk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.