A januári influenza óta ismét ledöntötte valami a miniszterelnököt, betegsége miatt minden mai programját törölni kellett. Megnéztük Orbán Facebook-falát, hogyan szorítanak érte rajongói, miből meríthet erőt a felépüléshez.

Katalinnál három írásjel alatt nincs jókívánság:

Miniszterelnök Úr!!! Jó egészséget kívánok és mielőbbi felépülést!!!Mozgósítsa a hitét,mi szerint,:.."Jézus sebeiben meggyógyultunk!" :)

Endre a "jóbulásra" esküszik:

jóbulást tetyokám

Viktória szeretettel gyógyít:

Drága Miniszterelnök Úr jobbulást kívánok! A szeretetünk gyógyítsa meg Önt! (L)

Zsuzsanna azt is tudni véli, mi lehet a baj:

Jobbulást kívánok Miniszterelnök Úr! Pihenjen és töltődjön fel. :) Csoda hogy megbetegszik? Mindenhonnan csak az aljas támadás , kritika éri, mindennek ellenére állja a sarat! Pihenjen sokat és töltődjön fel. Remélem nincs nagy baj. Ennek az országnak a szíve és a lelke, és a bátorsága Ő Szükségünk van Rá, és Európának is.

161 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez annyira szomorú. Mármint nem az, hogy a nemzeti beteg beteg, hanem, hogy ilyen emberek élnek körülöttünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pöpec
@eszegfu: Ne tévesszen meg a szövege, a fidesz magasan pozicionált hivatásos trolljáról van szó szerintem. Tehát nála nincs hátrány, csak előny, egyenlegben mindenképp. Normális fideszes(?) már kihátrált volna innen, de ő élvezi ezt a helyzetet, hivatásos mazochista kegyenc a szentem :-)
Nem tudom, hogy hívják azokat akik egy nyaláb vesszővel csapkodják csupasz seggüket/hátukat. Na ő az, csak neki a ballib a nyaláb. És szereti ha itt alázzák, vágyik rá ha elmarad...De ne én legyek neki a mikulás...:-)
eszegfu
@Pöpec: Már tul vagyok rajta! Engem bizony "megtévesztett"! Én nem emlékszem, hogy a szocik kormányzása alatt lett volna ehhez hasonló trollkodás... de ugy látszik ebben is "jól teljesitenek"!:)
eszegfu
@Pöpec: Kösz.! Már-már elfelejtettem a Smokie-t, pedig jó számaik voltak, a mostaniakat már nem ismerem...
Borsodi
Én azt kívánom ne betegeskedjen,éljen nagyon sokáig igen jó egészségben,de minél hamarább vonják felelősségre,és csukják élete végéig börtönbe .Különben melyik Ország aggódik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.