Fellebbezett Orbán Viktor miniszterelnök abban a perben, amelyet Gyurcsány Ferenc volt kormányfő cége indított ellene. Első fokon bocsánatkérésre kötelezték Orbánt – írja a BorsOnline.

A miniszterelnök Strasbourgban, egy újságírói kérdésre azt állította: az Altus pártcélokra – azaz Gyurcsány pártja, a DK céljaira – használja az Európai Bizottságtól elnyert pályázati pénzeket, amelyet üzleti támogatásnak álcáznak. Az állításai az elsőfokú bíróság előtt nem állták meg a helyüket.

Gyurcsány elmondta: Orbán védői úgy érveltek, a miniszterelnök csak véleményt fogalmazott meg, nem tényeket állított. A bíróság meg is fogalmazta azt a kétmondatos közleményt, amelyet Orbánnak nyilvánosságra kell hoznia, ebben sajnálkozását kell kifejeznie.

Jogerős ítélet talán jövő tavasszal lesz.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@justhpeter: Nem megoldás, mert az is közpénzből menne! Micsoda ellentmondásos ez a világ, hazugságon fogták a soha nem hazudottat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
A viktor szopkin egy gerinctelen geci féreg !!! Még hogy bocsánatot kérjen??? Nincs benne annyi tisztesség hogy megtegye!!!
jolibaba
Most éppen azon gondolkodom,,,,, ki volt aki példát mutatott a másiknak,, Orbán, vagy Hosszú?
A méretek ugyan eltérnek, de a nyelvöltés marad. A kicsinek kicsi a nyelve, Hosszúnak hosszú. Egymás példaképei? Két intelligencia!!
egyvandor
Ha Gorbánnak bocsánatot kellene kérnie GyF-től akkor annak minimum két hónapos grázi kezelés lenne a vége. Ezt meg a nertársak nagyon nem szeretnék.
egyvandor
@justhpeter: "Ne kérjen bocsánatot, fizessen triplán."
Gorbán akár mennyit is lopott a károkozásának töredékét sem tudná belőle kifizetni. Úgyhogy a bocsánat kéréstől nem lehet tekinteni.
nevemnick
Igen, kérjen bocsánatot minél előbb, de a nyolc és félmillió magyartól, és a másfél miller félrevezettet savazóitól!
Monnyon le!
evacica
Bocsánatot, csak úriemberek szoktak kérni, no meg az okosak, akik be tudják látni ha tévedtek, Orbán nem ez a fajta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.