Villamosenergiát termelő kiserőmű és mellette zöldségtermesztésre berendezkedő óriás üvegház épül a Pest megyei Turán a helyi termálvíz hasznosítására, az összesen 10 milliárdos beruházás előkészítő munkálatai megkezdődtek. A két projekt hazai és külföldi befektetők tőkéjéből, európai uniós pályázati pénzből és banki hitelből több szakaszban valósul meg - mondta Miszori László, a termálkutat és a hozzá tartozó területet tulajdonló, 2002-ben alakult Turawell Kft. ügyvezetője az MTI-nek. Ismertette: az erőművet a termálvizek hasznosításában élen járó szingapúri KS Orka Renewables Pte Ltd (KS ORKA) építi fel. A világcég egyidejűleg megvásárolta a Turawell Kft. 51 százalékát - tette hozzá.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Dübörög az orbánkommunizmus felcsutkai győző bácsi a pártoló titkár,a szőke tiborc herceg az ügyvezető SZingapúrig meg vissza offsor-e???
eugen4402
Ez a Schossberger-kastély felújításával nem függ össze, ugye?
A nemzeti burzsoázia bontogatja a szárnyait, de végre valaki itthon ruházza be a jól megérdemelt tiszteletdíját...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.