Vasárnap, főműsoridőben sugárzott képzelt riportot Franciaország széteséséről az orosz állami tévé. Kiderült, hogy teljesen hazug mondatokat adtak a megszólalók szájába. Maga Dmitrij Kiszeljov, Vlagyimir Putyin orosz elnök személyes habonyárpádja vezette a Rosszija 1-en, az orosz állami tévé fő csatornáján azt a vasárnapi "hírműsort", amiben megrázó riportot közöltek a franciaországi állapotokról. A 12 perces riportban erőszakos tiltakozásokról, egy bevándorlók által megszállt iskoláról mutattak képeket, majd sorban jöttek a megszólalók: a nyugdíjas, akinek a munkáját idegenek vették el; a fiatal lány, aki retteg a bevándorlóktól. Mindez felkeltette a Le Petit Journal francia hírműsor érdeklődését, munkatársaik felkutatták az orosz riportban megszólalókat, és szembesítették őket azzal, hogy miket adtak a szájukba. Merthogy a mondatokat a szájukba adták. Hamar kiderült, hogy az, amit a riportban mondtak, abban a formában biztosan nem hangzott el: szándékosan...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
De a csutifélkegyelmű issza a putyini mákonyt két pofára!!!
human
@papa.49: A nemzeti köztévénk is jól teljesít, ha híreket kell hamisítani. Nemrég az is hír volt, hogy egy zavargásban résztvevő menekült tanúvallomását megtoldotta, átköltötte a fordító, azaz kizárható a véletlen vagy szakmai hiba. Valószínűleg hamis tanúzással fogják megvádolni.
Toby
Az oroszok tanultak az M1 kanálistól! Nem az történt, nem úgy történt - meg se történt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.