Ágynak esett Orbán Viktor, idén már másodszor volt kénytelen lemondani hivatalos programjait. Ám amíg januárban azonnal bejelentették, hogy influenza verte le a lábáról a kormányfőt, addig tegnap semmit sem árultak el betegségéről – írja a Blikk.

Orbán Viktor miniszterelnök betegsége miatt törölték keddi programjait – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-vel – jött a hír tegnap. Az utolsó pillanatban, vagyis csak a reggeli órákban jelezték, hogy a miniszterelnök kénytelen lemondani dunaújvárosi látogatását, ahol már készen álltak a fogadására. Vagyis minden jel szerint igen rövid idő alatt alakult ki valamilyen súlyosabb tünet, amely meggátolta abban, hogy útnak induljon.

Havasi nem árult el részleteket a miniszterelnök betegségéről, viszont a  kormányfőhöz közeli körökből úgy értesültek, hogy súlyos megfázás tünetei jelentkeztek a miniszterelnökön. Azt is megtudták, hogy nem ment orvoshoz, magát gyógyítja. Sőt, nem kizárt, hogy a szerdai kormányülésen már megjelenik.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pöpec
Másnapos a szerencsétlen. Szagolgassa Nárciszt, meggyógyul!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szmeagol
@Pöpec: ...de, ott hátul, a farka alatt!
idppp
Olyan betegség nincs, amiből 1 nap alatt fel lehet gyógyulni! Legfeljebb a katzenjammer, biztosan, szokás szerint, megint jól bebaszott előtte levő nap...
nemethfamily3.
A viktor, nem csupán megfázott, hanem bízom benne rá is fázott az agyament baromságaira, tehát > a nemzetárulásának a büntijének ez az első jele! A kezdet kezdete!
simmering73
Inkább a kapanyél verte volna le. Abból még tanulhatott is volna.
kukac50
Agy daganata van! nem fog meggyógyulni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.