Hétfőn írtuk meg, hogy naponta mindössze 51-en utaznak az Orbán Viktor kertje alatt pöfögő kisvonaton, és máris itt a jó hír, amit senki nem látott jönni: tömegeket várnak a hétvégére vonatozni, sűríteni kell a menetrendet!

A változtatásra egy kétnapos alcsútdobozi rendezvény miatt van szükség. A Vál-völgyi Zsúr szervezői a Facebookon jelentették be, hogy "a hatalmas érdeklődésre való tekintettel" gyakrabban jár majd a kisvonat a fesztivál idején.

Az Alcsúti Arborétumban idén második alkalommal rendeznek ingyenes kézműves- és gasztroprogramokat. Lesz Kapunyitás, Mészáros János Elek és Irigy Hónaljmirigy is, egyszóval minden, ami a kisvasutazás mellett még színvonalas szórakozást nyújthat.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karist62
Kár, hogy a csúti paraszt Milánóban lesz és nem láthatja a lépcsőkön csüngő tömeget.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
agnes200
Esetleg tanácsadási díjat is fizettek annak, aki kitalálta a járatsűritést?
Igazi Trebics
Először azt hittem, hogy a Hírcsárdát olvasom!
sziha
Itt mindenki felreerti a dolgokat. Kell. Ha tenyleg beindul ez a biznisz, akkor biza meg surubben kell jaratokat inditani. Hisz meguzentuk azt is Brusszelnek, hogy napi 2000 parszazan fogjak haszanlni a kisvasutat, nem? Namarmost. Ha eves szinten kb egymillio utas akarja hasznalni a mindenidok legforgalmasabb kisvasut vonalat, akkor nem kerdes, hogy tovabbi jaratsuritest kell megeszkozolni. Csak ne feledjuk, hogy addigra a latvanivalok szama (es az allomasok) szama is novekedni fog. Mint pl. az alcsutdobozi Arboretum mellett elhelyezkedo AMCSCS (alcsutdobozi mezitlabasok csoro csapata) stadionja, a nagyvezir, viktorovics orbanszkij mauzoleuma, MeSzaros Lorinc szallodakozpontja, a felcsuti urkikoto (folytathatnam a sort Lovasberenytol a Varig).
Na. Ez az, amit mi, budosmocskoslibsibolsik nem vagyunk hajlandoak esszel felfogni.
Feraj49
Akkor megduplázódik a felcsúti vasút forgalma,ha minden utasnak fizetnek 5 000Ft.-ot,Esetleg elhozzák az ov. mellett tüntető Lengyeleket egy kis kikapcsolódásra.Ezt dokumentálva kürtölik szét a "hatalmas,és óriási" sikert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.