A megújult Tények szerdán sorozatot indított a rejtőzködő (LOL) milliárdosokról, ennek első részében igyekeztek leleplezni a legendásan rejtőzködő Soros Györgyöt. "Soros György vagyonát 23 millió dollárra, átszámítva több mint hatmilliárd forintra becsülik" - jelentette be a TV2 Tények című "hírműsora" a szerda esti Tények Extrában, ahol "rejtőzködő" magyar milliárdosokról indítottak új sorozatot. A felvételen 3:18 másodpercnél hangzik el a megdöbbentő leleplezés. Azt tán hagyjuk is, hogy a rejtőzködő mennyire használható jelzőként Soros Györgyre, aki se vagyonából, se nézeteiből nem csinál titkot, és még csak azt se lehet állítani, hogy kerülné a nyilvánosságot. Inkább röhögjünk együtt a nagy leleplezésen, hogy a TV2 szerint Soros György, aki Orbán Viktor szerint a magyar hazát fenyegető legnagyobb egyedüli veszély, szóval a rettegett és félelmetes Soros György, a világ valódi ura csóróbb Mészáros Lőrinc felcsúti gázszerelő-polgármester-építési vállalkozó-miniszterelnöki...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
kezdődik a vakítás ezerrel ja és ha a hír igaz lenne no akkor jajj a lőrincznek.@human: hát nem tudtad hogy a mészáros leánykori neve orbán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@human: Ezen a szinten mit kezdjek veled? Beszélgess magadba!
human
@Bringás: Lehet, hogy nálad ez működik. Én inkább maradok a valóságban.
advocat
Az a 23 nem milliárd? A jenkik gyakran összekeverik a milliót a milliárddal. Mert annak azért lenne értelme. De tévedhetek.
human
@advocat: A TV2 szerkesztője keverte össze. 23 millió dollár helyett milliárdról van szó. 6 milliárd forint helyett 6000 milliárdról.
Toby
Nem gondolom, hogy a fletshoothy gáztaposó vastagabb lenne, mint Soros, mert ha így lenne, akkor a gáztaposó pénzén ( magyarul: a mi pénzünkön!) is tanulnának ösztöndíjasok az eltolcsy féle közgazsági "tankönyvekből"...gyógypedagógiát és elmekórtant!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.