Csepreghy Nándor miniszterelnökségi államtitkár az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt próbálta megindokolni, hogy miért kell a Várba költöznie a minisztériumoknak, és miért kell ennyi pénzt elkölteni a Vár újjáépítésére.

Az államtitkár elmonda,

nem szerencsés, hogy a parlamentben egyszerre székel a törvényalkotási és a végrehajtó hatalom. A politikus elmondta: a miniszterelnök nem költözik sehová, ő Budán él, és ezután is ott fog élni.

A lényeg tehát: a hatalmi ágak térben is legyenek elválasztva.

Kálmán Olga azon kérdésére, hogy miért a Vár felújítása az első, és nem a kórházak és egyéb közintézményeké, Csepreghy így felelt:

Egyáltalán nem prioritás a kormányzati költözés, ez a beruházás az 1 százalékát sem teszi ki annak, amit a kormányzat az egészségügyre vagy az oktatásra költ.

Csepreghy Nándor kijelentette, a költözés nem jelent plusz költséget, a vár felújítását pedig mindenképpen el kell végezni.

A miniszterelnök dolgozószobájának új erkélye pedig "reprezentatív funkciót" tölt majd be, hogy megfelelő körülmények között lehessen fogadni az ide látogató vendégeket.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az lesz igazán reprezentatív ha innen vágják majd ki mint macskát szarni, már mint az erkélyről))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
...aztán kissé később a koronázási ékszerek is felkerülnek a makákóra, a koronával gondok lesznek, mert azt nem makákó fejre méretezték!
papa.49
@Toby: A fáma úgy szól egyszer a ,,koronaőr,, segítségével fel is próbálta a dádé, és rászorult a nagy tölfejére, a takonyárpi alig bírta lecibálni róla)))))))))))))))))
nyanya001
@Toby: 21.04 szakadok a röhögéstől:)))
cs.n.
Minek a szájtépés, mondhatná azt is, hogy "csak". Vagy azt, hogy "mert megtehetjük". Ne ugatérozzon bele senki, mert itten nagyfokú demokrácia zajlik. Kicsit narancssárga, kicsit illiberális, de legalább a mienk. Tessék tapsolni, Bástya Viktor elvtárs örülni fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.