Pere Noémi Laura 2016. május 25-én 16 óra és 17 óra között VII. kerületi otthonából távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a rendőrök körözést adtak ki.

A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A kiskorú lány 155 centiméter magas, vékony testalkatú, körülbelül 40 kilogramm súlyú, haja sötétbarna színű, hátközépig ér, amit általában kiengedve hord.

Eltűnt egy 13 éves budapesti lány

Eltűnésekor fekete színű bőrdzsekit, fehér és szürke színű csíkos hosszú ujjú felsőt, magasított derekú, világoskék színű farmert, fehér színű – rózsaszín csíkokkal az oldalán és a talprészén – Nike márkajelzésű edzőcipőt viselt.

 A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányságot a 06-1-461-8100 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
T I Z E N H Á R O M éves???
Sok aberrált van, ha másért nem, miattuk érdemes visszafogottabbnak lenni ennyi idősen.
Remélem épségben előkerül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Nem tanulnak semmiből ? Az a baj,hogy a szüleik sem ! Utána megy a sírás-rívás . Még hányszor mutassa be a tv. a különböző eseteket ? Mégis hol van az iskolákban a bűnmegelőzési rendőrségi program ? Micsoda felháborodást váltott ki a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési filmje a "Te is tehetsz róla" ! Pedig sokszor maga váltja ki az áldozattá válás kockázatát. ! Még a parlamentben is napirend előtti felszólalásban ."feszegették" ezt a kérdést.
bakegya
@ila51: az összes gyönyörű belvárosi házból kuplerájt fognak csinálni ezek a drog és alkohol függést indítványozó ital és szendvics árusok-aA dohányzás betiltása is csakkk arra volt jó,hogy most a járdán fújják a pofájukba azoknak is akik utálják a cigifüstjét is.A dohányutcán és mellékutcán nem lehet végig menni a járdán nappal,éjszaka pedig utcabáloznak ezerrel. aA KÜLFÖLDIEKET ZSEBELIK,ITATJÁK ,ORDÍTOZNAK,ITT ALVÁS NINCS AZ EMELETI LAKÁSOKBAN SEM,MERT A DOBGÉPELÉS ÉS A SZELLŐZŐK ZAJA KIBORÍTJA AZT IS AKI FÜLDUGÓVAL ALUDNA.
fekte BMV-EL KERGETIK A KURVÁKAT A FUTTATÓIK,AZTÁN HAJNALBAN ÖSSZEVEREKSZENEK A BEVÉTELEN ÉS ILYENKOR TÖBBSZÖR VERIK LE A DÜHÜKET A NŐIKEN,MÉG A KISKORÚAKON IS KÉK ZÖLD FOLTOKKAL TALÁLKOZIK A KÁR AZ ORVOS AKÁR A RENDŐR,DE MÉG JELENTENI SEM MERIK.S ezt mindenki évek óta csakkk nézi.
ila51
Itt is szinte az van...alattunk a pincében kocsma , dobgép , karauki , kint cigiznek , bent nálunk putri szag az elsőn , 4 méterre vagyunk , 15 méterre a sarki nonstop nemzeti bagó , a kurvák , stricik narkósok ordítanak...vagy mulatnak...a járőrre tojnak magasról@bakegya:
bakegya
Mi már voltunk albérlők is innen messze mert ki kellett aludni valahol magunk-@ila51: a hatóságok ,de még a közös képviselőnk is le van fizetve-hogy kussoljanak a törvény mellé kakálás és hugyozás érdekében.
Mert minden törvényesen üllesztve le és méglejjebb!-hány fiaal nőnek kell még fizetni az életével???
A zsidókat innen vitték-de volt még hova vissza jönni!
De mi ha menni kényszerülünk innen ,már nem lesz hova vissza jönni,mert itt nincs tisztességes ÉLETTÉR!!!
ila51
@bakegya: Itt sincs tisztességes élettér , saját lakásunkban együtt élünk a csavargó , munkában megfáradt , jövő zálogaival. Nem baj a polgi nem itt él , még szerencse , mert jobban megbolondulna. Szerinte adni kell esélyt az ilyen idegromboló vállalkozóknak. Csalafinta módon ránk erőszakolják magukat , hogy hűlne rájuk a bőr , de mielőbb.
ila51
@bakegya: Itt most sem volt egy szemhunyásnyi alvás sem. A nyomorultakat az sem hatja meg , hogy az ötéves gyerek sem tud pihenni , sír. Nem hogy a jegyző ablaka alatt vonyítanának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.