Az Együtt arra szólította fel Lázár János Miniszterelnökséget vezető minisztert és Pintér Sándor belügyminisztert, hogy hozzák nyilvánosságra a politikusaikról készített titkosszolgálati megfigyelések dokumentumait.

Csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón a párt politikusa, Szelényi Zsuzsanna emlékeztetett arra, hogy Lázár János az ATV-vel azt közölte: titkosszolgálati jelentések bizonyítják Soros György magyarországi befolyását, és nincs olyan migránspárti, az ellenzékhez köthető szervezet, amely mögött ne az amerikai üzletember pénze lenne.

A független képviselő azt mondta: egy demokratikus országban nagyon súlyos indok szükséges ahhoz, hogy civil szervezeteket és ellenzéki politikusokat megfigyelhessenek, ilyesmi alapvetően a tekintélyelvű rezsimekben szoktak előfordulni.

Mi az indoka a megfigyelésnek, mióta tart a gyakorlat és mely kormánypárti politikusok láthatják ezeket a jelentéseket? – intézett kérdéseket az illetékes tárcavezetőkhöz.

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke elfogadhatatlannak és botrányosnak nevezte, hogy ellenzéki politikusokat, ráadásul parlamenti képviselőket megfigyelhetnek a titkosszolgálatok.

A politikust kérdezték az őszödi beszéd elhangzásának 10. évfordulója kapcsán is. Szigetvári Viktor – aki Gyurcsány Ferenc kormányzása alatt egy ideig a Miniszterelnöki Kabinet Nyilvános Kapcsolatok Titkárságának helyettes államtitkáraként dolgozott – felháborítónak nevezte, hogy a DK elnöke a Facebookon közzétett videójában "viccet csinál" egy olyan esetből, amelyik a teljes magyar politikai közösség számára súlyos tragédiát jelentett.

Az őszödi beszéd kapcsán alázatról, bocsánatkérésről, önkritikáról kellene tudni beszélni Gyurcsány Ferencnek is – értékelt, és kijelentette: az őszödi beszédet a múlt részének, Gyurcsány Ferencet a múlt politikusának tartja.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bringás
Mert mi is ez az Együtt? Egy szánalmas gittegylet húsz taggal!
aremy
@Bringás: és a kdmp lehet hogy 15 főből áll.
amaramaistanna
Látom idefújta a szél a szemetet! Az Együttnek igaza van!
jav
Há mi baj van megint Láz-alommal vagy Láz-Álommal vagy húúúúgy is hívják Fity-makkok ,vizeletét?
Meg olajossanyájuk?

Há ez az Együtt ,mé vesz mindent szart a szájára !

Megfigyelést Nekik !

Az a Nemzeti Magyar jó huha anyjukba !

Tessék nekik megmutatni mint a Pedáknak !

A Nemzeti Magyarok Jó Istenét.

Cöfögve a Nagy Nerrel !

( Rá-kuss meg röhög a sírjában: Úgy kell Nektek ! Ha én egy szar voltam !
Tudjátok már meg milyen az az Igazi SZAR a 21-dik ,században.)
human
Persze, hogy nem hozzák nyilvánosságra. Következetesen ebben sem jogkövetőek, mint ahogy semmiben. A jogszabályok csak az ellenzékre és a kormányt bírálókra vonatkoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.