Lázár János közlése szerint bár több európai uniós tagállam is Magyarországra akar visszaküldeni bevándorlókat, ide nem lehet visszatoloncolni senkit, Görögországba kell küldeni az embereket.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján kifejtette: Magyarországra különböző uniós tagállamokból mintegy 52 ezer embert akarnak visszatoloncolni, a legtöbbet Németországból. Magyarország viszont minden partnerének jelzi, hogy ezek a bevándorlók Görögországon keresztül érkeztek, és ha nem is regisztráltak ott, ez nem jelenti azt, hogy Magyarországra kellene küldeni őket – mondta.

Lázár János felvetette, hogyan lehetséges, hogy Törökországgal megegyezik az EU, azt biztonságos országnak tekinti, Görögországot viszont nem. Ez nem tartható álláspont – jelentette ki.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
"...hogyan lehetséges, hogy Törökországgal megegyezik az EU, azt biztonságos országnak tekinti, Görögországot viszont nem"?
Bringás
@verőce21: Ez az EU-s balliberális politika sima hülyesége!
verőce21
@Bringás: Kitelik a brüsszeliektől különb is. Mostanában lehet csak kimondani arrafelé, hogy a megszálló betolakodók nem a német-török megállapodás miatt nem jönnek annyian, hanem a macedónok nem engedik át őket!
Bringás
@verőce21: Merkel megállapodása a törökökkel pedig annyit ér, mint a papír, amire nyomtatták!
verőce21
@Bringás: Az nekem is bejönne ha meghívnám a fél falut piknikezni és a szomszéd etetné itatná őket!
Toby
Szokásos idióták!
Leszopatták a féregqrmányt, csak ennyi történt! Oda küldik vissza a mandrókat, ahol regisztrálták őket! Ezért kellett bő pofával óbégatni a regisztráció mellett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.