A szokásosnál is keményebb sztrájk- és tüntetéssorozat dúl Franciaországban, hetekkel a futball-Eb előtt alapvető szolgáltatások vannak végveszélyben. Megmutatjuk, hogy miért rontottak rá a szocialista vezetésre a munkások és a diákok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Bringás: Azért nem ártana elolvasni (sőt megérteni) a cikket, mielőtt komplett hülyét csinálsz magadból. Aztán hasonlítsd össze a magyar valósággal. Ja bocs, arról sem sokat tudsz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Aztapicsába...35 órás munkahét és majdnem félmilliós minimálbér??? És ebbe picit belepiszkálnak és lángol az ország...eszméletlen...mi meg csak tűrünk csak tűrünk csak tűrünk...
wagabund
@Hellcat: hogy fokozzam...emléxünk, amikor belebukott Berluszkoni a nyugdíjkorhatár 58 -ról 59. évre emelésébe?...az olaszok még keményebbek voltak...

persze azóta emeltek még egy évet, de azt megúszták néhány százezres tüntetéssel...

mi meg? pfff..
Bringás
@Toby: Fenntartom az állításom! A szocialista vezetés elkúrta!
Bringás
@Aki Én: Bizony! A szoci vezetés a baromságainak az árát a dolgozókkal fizettetné meg! Ott még tudják, mi az érdekérvényesítés és gyakorolják is!
Aki Én
@Bringás: Figyelj drótszamár! A hazai ,,érdekérvényesítések" valahogy másképp csapódnak le nálad. Nem ezt nevezik kettős mércének?
Fura, hogy a távoli francia tüntetés meghat, a hazait kritizálod. De hát ha a hazait nem érted, miért értenéd a távolit? Na mindegy, már csak jókat mulatok rajtad. Végül is te csinálod jól. Semmit nem értesz magad körül, így nem is idegesíted magad feleslegesen.
Bringás
@Aki Én: Inkább veled kapcsolatban van olyan érzésem, hogy szemellenzőt viselsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.