A Fidesz szerint Brüsszel meg akarja büntetni Magyarországot, mert nem a bevándorlókra, hanem roma gyerekek oktatására fordítja a pénzt.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy a Párbeszéd Magyarországért, a Demokratikus Koalíció (DK) és a Magyar Liberális Párt (MLP) is bírálta a kormányzatot annak kapcsán, hogy az Európai Bizottság (EB) kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a roma gyerekek iskolai szegregációja miatt.

A Fidesz reagálásában azt írta, az eljárás Brüsszel újabb politikai bosszúja azért, mert a kormány nemet mondott arra a brüsszeli kérésre, hogy az integrációs forrásokat a bevándorlókra fordítsa. A kormány jól teszi, ha "egy fillért sem hajlandó elvenni a legrászorultabb magyar gyermekektől", és a nehéz sorban élő roma gyerekek felzárkóztatására fordítja a forrásokat – közölték.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
@Bringás: Na igen de mi nem vagyunk Brüsszel polgárai sőt igazából az Uniót is tagadjuk.
Mi csak a pénzüket szeretjük!
Mi volna ha a németek is azt mondanák nehogy már a tolvaj magyarokat támogassuk, inkább költsük a saját népünkre azt a pénzt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@bundi: Nekem egy a lényeg! Hasonló a hasonlóhoz. A többi csak vakítás!
felnőttem kissé
@Bringás: Bocs csak mondom Belgium Egy ország a saját 3-4 nyelvével és Kongó mármint Belga - Kongó Bizony arany és gyémántbányástól gyarmata volt Afrikában..Aztán ugye állampolgárság,meg függetlenség. Folytatás felkeresték Belgiumot és kérték a járandóságukat ,jussukat. Az öslakosoknak ott sem tetszett,bár a zsákmányon anno osztoztak.Brüsszel meg Fővárosa, éppen véletlen az egybeesés,hogy az UNIÓ székhelye is. A döntéshozatal és a belga vélemény nem törvényszerűen azonos sőt: Szép napot. Én igy gondolom OLvasásra Nemere István: Tiszta vér- e a magyar aztán lehet a neten kutakodni a Magyar történelemben bőven.
Bringás
@felnőttem kissé: Erre annyit mondanék, nekünk nem voltak gyarmataink, így tőlünk ne is kérjenek semmit!
verőce21
Már a régi dakoták is megmondták: ahol bármi megtörténhet, ott minden megtörténik.
kukac50
Nem a roma gyerekekre költötték az uniós pénzt amit a migránsok ellátására kaptunk,hanem a Debreceni befogadó állomást újították fel belőle, a felújítás után meg bezárták.
Valamelyik Fideszes ,majd megveszi fillérekért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.