A Kormányinfón arról faggatták Lázár János minisztert, hogy ízlelésesnek tartják-e, hogy Soros György személyében olyan embert támadnak, akinek jóvoltából több kormánytag is ösztöndíjban részesült – írja az ATV.

Lázár János elmondása szerint ezzel kapcsolatban beszélt Orbán Viktor miniszterelnökkel is, aki azt felelte, hogy a kormány összes érintett tagja szívesen visszafizeti Soros Györgynek az ösztöndíjat, ha szüksége van rá.

A miniszter azt is elmondta az atv.hu-nak, hogy bizonyítékai vannak Soros György magyarországi ténykedésére, de ezek értelemszerűen nem publikusak. Cikkünk megjelenése után az MSZP és a DK is jelezte, hogy meg akarják hallgatni a minisztert az ügyben a Nemzetbiztonsági Bizottságban. A mai Kormányinfón Lázár azt mondta: bármikor áll a bizottság rendelkezésére.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ó, de nagy a pofa büdösbogáréknál, Soros pénzén jól elpuboztak, elbarnasöröztek, Oxfordban és ki tudja még milyen mezítlábas fakultatív parasztképzőn, most meg közpénzből kifizetnék, mi?
Gerinctelen pondrók!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jolibaba
Soros nem szorul Orbán pénzére, nyilván azt sajnálja, hogy annak idején ennek a brancsnak -a PÉNZÉVEL- lehetőséget nyújtott az oxfordi tanulmányokra. Azt régen tudjuk, hogy a hála nem tartozik a politikusok szokásai közé, de ilyen piti társaságot régen hordott a föld a hátán.
nyanya001
Soros nem kérte visssza a pénzt, erre csak ti vagytok képesek
lásd megvontátok a tanároktól a tb ellátást mert sztrákolni merészeltek,
bár nem a ti pénzetek a tb , de ez is bizonyítja milyen piti ganék vagytok !
kukac50
Pofátlanok,amiért Soros Györgyöt támadják mindenért! Ők változtak rossz irányba nem Soros!
bence
Na ingyen élők ! Itt a legjobb alkalom arra , hogy Soros visszakapja a pénzét ! Igenis visszajár neki ! De ne az államkasszából legyen kifizetve mint eddig minden , hanem saját zsebből ami belőlünk lett kitömve ! Remélem , nem csak a pofátok fog járni , hanem a kezetek is amivel visszaadjátok !!! Mivel jól ismerünk benneteket , ezért hívom fel a figyelmeteket arra , hogy visszaadáskor majd ne felejtsétek el megköszönni a segítséget amit rátok pazarolt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.