"Mondhatni, a fejében levõ szellemi muníció mozgatja a bruttó hazai terméket, a GDP-t. " - mondta Lentner Csaba az őt Pallas-alapítványi kuratóriumi pozícióba emelő Matolcsy Györgyről. Tudjuk mindannyian, hogy fizetni kell a számlákat, de azért ekkora benyalást az sem gondolhat komolyan, aki milliárdokat szakít az MNB-s környéki alapítványokból... A korábbi FKgP-s, majd MIÉP-es képviselő Lentner annyira azonosul Matolcsyval, hogy az Alkotmánybírósági ítélet ellenére továbbra is kitart amellett, hogy nem közpénz az MNB pénze, a Matolcsyt követő Varga Mihályt nem tartja elég unortodoxnak, és ilyet is mond:"Amikor a kormány növekedési politikáját biztosító Magyar Nemzeti Bankot ki akarják lőni, az értelmiségnek aláírásgyűjtést kellene indítania, petíciót kellene közzétennie. Hol van a Professzorok Batthyány Köre? A békemenetes barátaink? Kerényi Imre? Művészek, írók, költők, műfordítók? Ébresztő, polgártársaim! "

Forrás: sztarklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tudtam, s látszik is az országon! =))
Vizual
Ugyan már. A diploma nem jelenti, hogy esze is van. Én a két füle között csak a sötétséget látom. Meg egyes képeken azt a félelmetes szem kidülesztést. (félek, hogy egyszer kiesik a monitorról. Ja meg a Parlamenti hozzászólása. Hát tudjátok, zseniális volt. sicc )
lampa laz
Ezzel a tehetségével elmehet a cirkuszba mutatványosnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.