Az őszödi beszédnek mindenképpen el kellett hangzania, a frakciót rá kellett venni, hogy csináljuk meg az új programot, sokkoltam őket – ezt Gyurcsány Ferenc mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Hozzátette, hogy most, Kálmán Olgának beszélt utoljára erről az esetről.

Gyurcsány Ferenc kijelentette: sokaknak okozott kárt az őszödi beszéd, de megmutatta, hogy miért érdemes politikusnak menni. A DK elnöke hangsúlyozta: a beszéd tartalma a lényeg, hogy ne a Fideszhez mérje magát a baloldal, és merjetek államférfiak lenni.

A DK elnöke kijelentette: ő egy értelemben radikális, mégpedig abban, hogy erősebben utasítják el a mostani Fidesz hatalmat. A volt kormányfő elmondta: a DK radikalizmusa a Fidesz rendszerének lényegi elutasítása, nem kötnek kompromisszumot azzal a hatalommal, amely nem Európába viszi az országot, hanem Azerbajdzsánba.

Hozzátette: a Fidesz árulása történelmi árulás, ennek célkeresztjében a magyar emberek vannak, akiktől elveszik a nyugat-európai jövőt. Ami lett ebből az országból, az nem bocsánatos bűn, éppen ezért nem lehet semmilyen kompromisszumot kötni a hatalommal, akkor sem, ha csak 5 százalékom marad – vélekedett.

Az elmúlt 10 év alatt lezártam ennek a beszédnek a történetét, bebizonyosodott, hogy jobb világot teremtettük volna, ha folytathatjuk tovább, amit elkezdtünk – fogalmazott.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pöpec
Gyurcsánynak helye van a magyar politikában a parlamentben, mert orbán radikális ám demokratikus ellenzéke. Nem tökéletes, de a jelenlegi fasiszta maffiánál százszor jobb lenne. Már csak azért is, mert nincs ember az országban, aki képes lenne orbánékat lopásban überelni (2/3). Ha csupán ennek 50%-át megfogná - pl. adóhatóságon/versenyhivatalon keresztül - már sokkal jobban élnénk. És nincs száz rokona mint matolcsynak...
Ráadásul szociálisan érzékeny, ami a fideszre végképp nem fogható. Szóval európai. orbán meg vadkeleti (hogy indiait ne mondjak).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@simmering73: Ne hagyd ki az idegen országok állampolgárait (akik nem itt adóznak,nem itt élnek) akiknek szavazati jogot adott regnáló kormányunk.
koszpeko
@Eriksson: Ha egy hülye bohócnak tartanák biztos,hogy megint ő vezetné a baloldalt és a liberálisokat.
Nem lenne Habonynak a propagandája sem.
Vagyis közös miniszterelnök jelölt lenne.
Ha hagyta volna lopni az M.Sz.P.-t s a koalíciós partnert még mindig a régi pártjában lenne.
Soha nem alakult volna meg a D.K.
Medgyessy Péter azért nem tetszett az Sz.D.Sz.-nek mert az első gazdasági minisztert akit a szadesz adott,lemondatta.
Ő volt Csillag István.
Eriksson
@koszpeko: Az biztos, hogy történtek érdekes dolgok, Csillag egy igen érzékeny pont volt. De ha jól belegondolunk, Veres János se volt jó választás. Meg Draskovics se, meg a pannon puma se.
Bringás
@teuton: Te úton! Nem a bűncselekmény hiányát állapították meg, hanem a bizonyítékok elégtelenségét. Vagyis a bíróság elismeri, hogy bűncselekmény történt, de nem tudja bizonyítékokkal a terhelt ellen elővezetni!
teuton
Erre csak azt tudom mondani, hpogy ilyen hülyesegt leirni mar egy elmebeteg sem tud. A birosag nem allapithat meg büncselekmenyt, ha nincs bizonyitek, vagyis bizonyitek hianyaban artatlan! Egyebkent mellekeld akkor az iteletet is amiben az all, hogy büncselekmenyt allapitott meg a birosag. Ja, hogy te soha semmi konkretumot nem tudsz elöhozni, adat, szam, statisztika nalad nincs, csak ontod a hülyesgeket...
Szókrakész
"Az elmúlt 10 év alatt lezártam ennek a beszédnek a történetét, bebizonyosodott, hogy jobb világot teremtettük volna, ha folytathatjuk tovább, amit elkezdtünk – fogalmazott."

A válságig annyira leamortizáltátok az országot, hogy csak a külföldi hitel mentett meg.

Kérdem én.

Mi lett volna, ha folytathatjátok???
Akkor már Azerbajdzsán szint se lennénk.
Lenne egy üres folt Európa közepén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.