Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint az Európai Bizottság egyetlen fejleményt sem vett figyelembe, mielőtt kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a roma gyerekek iskolai szegregációja miatt.

A kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában azt mondta, Magyarországon hajtották végre a legkövetkezetesebben az integrációs stratégiát, és ennek eredményei már láthatóak voltak.

Megjegyezte, nem tarthatja nyilván Magyarország a gyermekeket származás alapján, ezért érdekes kérdés, hogy Brüsszel honnan tudja, ki milyen származású.

A menekültválsággal kapcsolatban Kovács Zoltán azt mondta, a dublini egyezményt tavaly egyes országok következetesen nem tartották be, emiatt Magyarországot, amely elkezdte az ide érkező emberek azonosítását, nem lehet megbüntetni. Hozzátette: egyre több ember gyűlik össze a "dublini listán", amelyen azok szerepelnek, akik nem jogosultak menedékjogra.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ritka egy mocskos féreg vagy Kovács !
Bringás
@sziha: A privatizácio és a nyugat tönkre tett bennünekt!
sziha
@Bringás: arra a nyugatra gondolsz, ami eddig tomte penzzel a magyar gazdasagot? Ha nem tettek volna, most biza az albanokat istenitenenk. De mindez mindenki mas hibaja, egyertelmuen nem a viktore, ugye? Az a baj veletek, hogy mocskosul forditva ultok a bilin. Be ken latnotok, hogy a mostani sem kulonb a deakne vasznanal, a jelenlegi politikai elit bizony-bizony elkergetesre erett...
volvós
@nyanya001: 10:37

Ááááá, csak egy agyatlan undorító párt-papagáj
Bringás
@sziha: Arra a nyugatra, amelyik elrabolta a gazdaságunkat!
nevemnick
Ez a popogáj ma azt nyilatkozta, hogy azért kellett minden olyan rossz gazdasági döntés meghoznia a fidessnek (földeladás és a többi mutyi, haveri körök ,,helyzetbe" hozását) mert a b a l o l d a l követelte a háttérben. :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.