Ma a közfoglalkoztatottak nélkül is közel jár az egymillió új munkahely megteremtéséhez Magyarország – mondta Kósa Lajos a Nagykörúti Polgári Estek vendégeként, csütörtökön.

A kötetlen beszélgetésen, melynek moderátora Rónaszékiné Keresztes Monika volt, a Fidesz frakcióvezetője úgy fogalmazott: a munkahelyvédelmi akciótervvel 300.000 ember munkahelyét sikerült biztosítani az 50 éven felüliek körében. Hozzátette: ma a közfoglalkoztatottak nélkül is közel jár az egymillió új munkahely megteremtéséhez Magyarország.

Ugyanakkor a fideszes politikus arról is beszélt, hogy mintegy 400.000 olyan munkaképes ember van ma hazánkban, akinek munkaszocializációja, szakképzettsége nem elég a munkahelyi integrációhoz, és olyan mértékben estek ki a munka világából, hogy nem könnyen tudnak oda visszatérni. „Erre mondjuk, éppen elég integrációs problémával küzd már most is Magyarország” – jegyezte meg.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Persze, hogy megvan csak nem Magyarországon te félkegyelmű !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
www.zoldhirado.hu/serelemdij_kosa_lajos_helyi_bolond-beszolas.html
Kósa az tudja miért mondja,csak azt nem tudja mit mond.Elvégre megvan az egy millió munkahely csak nem Magyarországon.Felcsútra a sebes vonatra bérutasokat felvennének,hogy javuljon a statisztika.akik fizetésüket bér tapsolással kiegészíthetik a stadionban.
Desischado
Egy kérdésem lenne: HOL VAN AZ AZ EGY MILLIÓ MUNKAHELY, te őstulok?!
papa.49
@Borsodi: Lefogadom azt a pénzt is a közösből fizették...
ila51
@Desischado: az maradt...egyvándor is látja
kukac50
Lajos akik külföldre mentek a 47 ezer /hó közmunka elől azokat ne számold bele!
Közmunkások lehetnek 270- 280 ezren. Milliós munkahelyeket sorold fel hol van és hányan dolgoznak melyik céget alapítottátok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.