A TV2 állítólag hatalmas adósságot halmozott fel. Lehetséges, hogy Andy Vajna csatornája a csőd szélére került. KÖVESS MINKET A FACEBOOKON! A TV2 állítólag hatalmas adósságot halmozott fel. Lehetséges, hogy Andy Vajna csatornája a csőd szélére került. Bár 5 százalékkal nőtt a TV2 árbevétele a tavalyihoz képest, a 18,3 milliárd forint sem adhat okot elégedettségre, mert a veszteség is nőtt, 266 százalékkal – írja a Népszabadság cégadatokra hivatkozva. Amikor Andy Vajna átvette a csatornát, kénytelen volt 13 milliárdnyi hitelt is felvenni annak üzemeltetéséhez. Most pedig úgy tűnik az adósság és a hitel együttesével a csőd szélén táncolnak. Úgy tudni, a legtöbb pénzt egy, a válság előtti szerződés viszi el. Ez ugyanis kötelezi a csatornát bizonyos filmek lejátszására és azok költségeinek megfizetésére.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A fidesz hozzányúlt és szarrá változott ez is...
karma1
Sem a cikkiro, sem az a hulye vajna nem tudja, mit ir le... Tokmindegy, hogy egy cegnek mennyi az ARBEVETELE, az a lenyeg, hogy a koltsegek , adok, torlesztoreszletek befizetese utan MENNYI A PROFIT?
Az, hogy a horiarco telatyust minden oldalrol kitomi a fide$$ olyan allami hirdetesekkel, amik nem hoznak IGAZI termeloerteket,- es amit tulajdonkeppen az allam az egyik zsebebol a masikba tesz, tehat nincs valos nyereseg -, nyilvanvalo volt, nem is gondolta senki, hogy ezek NYERESEGET fognak hozni a csatornanak.

Tehat a mestersegesen 5 %-kal felpumpalt arbevetel nem all aranyban meg veletlenul sem a 266 %-os adossagnovekedessel.
(Egyebkent pedig az a velemenyem, hogy BARMILYEN vallalkozast - plane ennyi dilettanssal - inditani kesz ongyilkossag, SOHA nem vezet semmi jora, ha valamitol egyszer az eletben majd talan hasznot fog termelni, az kb. 50 ev mulva lesz...Amikor mar mindent visszafizettek amit hitelre felvettek, mert csak akkor kezd a profit a zsebben maradni. Nade a fide$$-nel nincsen egyetlen, EGYETLEN ember sem, aki tudna szamolni.)

vajna ugyvedjei is pocsek munkat vegeztek, csak arra koncentraltak, hogy Simicskat kiturjak, viszont nem olvastak el pontosan a szerzodes felteteleit, es most szivnak rendesen a "kotelezo" filmvetitesekkel...Talan ez volt Simicska egyik beepitett virusa? Mit mondjak?istenien muxik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.