A műsorvezető a Facebookján fakadt ki pénteken, írását változtatás nélkül közöljük.

Karaktergyilkosság.

Ez történik most velem szemben. A volt férjem és a Bors újabb alantas támadását kellett ma elviselnem. Nincs más eszköz egy közszereplő kezében, mint tűrni a mindennapos meghurcoltatásokat, a csúsztatásokkal, az alantas ösztönökre hatással és hazugságokkal teli cikkek megjelenését? A pereskedés hosszú évekig eltart, a vége csekély kártérítési összeg, mely soha nem hozza vissza a lejáratott ember becsületét, a lapkiadó pedig ezzel kalkulálva(!) jelenteti meg a hazug cikkeket.

Vásároltam egy autót, részletre. Az autó középkategóriás, nem méregdrága és nem luxus. Nem a sportolóktól vettem el, senki sem rövidült meg tőle, és nem furikázom vele jogosítvány nélkül. A sportolók ingyenes használatra kapták, a legtöbben pedig szintén megvásárolják ugyanolyan feltételekkel. Én is fizettem érte. Mi van ebben sztori?

Ha csak az nem, hogy a Bors újságírója felhívott a cikk megjelenése előtti napon, elmesélte, hogy a volt férjemről meg akartak jelentetni egy cikket, ami ellen ő tiltakozott. Egy hófehér Mercedesből fenyegetően kiszólt neki, reméli, nem felejtette el, hogy nem jelenhet meg a cikk. S cserébe felajánlotta neki, megint van egy jó kis szaftos sztorija a volt feleségéről, mint oly sokszor.

S az újság szerkesztői megint a hazugságokkal, csúsztatásokkal jól telerakható, szaftosnak kreálható hírt választották. Volt férjem udvari hírszállítója lett a Borsnak már jó rég óta. Ő az a bizonyos "ismerős, neve elhallgatását kérő szomszéd, ismeretlen betelefonáló" stb., akire hivatkozva hitelesítik az újságok a mocskos mondandójukat rólam.

Hiába bizonygattam az újságírónak 3 órán keresztül az igazat, mutatva a dokumentumot az autóvásárlásról. Hiába.

Volt férjem bosszúja nagyon mély, hosszú ideje tartó, soha nem nyugvó. Mint minden bántalmazóé, amióta világ a világ. Tőlük soha nem szabadulhat egyetlen asszony se, ha vette a bátorságot és kiszakította magát a bántalmazó-bántalmazotti viszonyból. S bosszújához partnerekre talált a bulvár sajtónál, legfőképpen a Borsnál. A többi sajtó csak átveszi, leközli, csippentenek egy darabot az olvasottsági adatokból.

Csak az a fehér Mercedes zavar. Hiszen a férjemnek négy év óta állítólag nincs munkahelye, nem fizeti a 20 ezer forintos gyerektartást sem. Elítélték végre az ellenem elkövetett erőszakos cselekedetei miatt. S mégis az ő szavának hisznek?

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Amit főztél most edd meg!!!Mindezt csak magadnak köszönheted, de a multad az ami a "jó" hírnevedet öregbíti!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Csak is a férfi a hibás minden házasság felbomlásába.
Iszik, nőzik, kártyázik, erőszakoskodik.
Hogy milyenek vagyunk mi férfiak!
TASzSz
A csúcson kell abbahagyni! Menj fel a János-hegyre és maradj ott!!! :-)
szettevette
@magyarbakancs: Azért én ezzel nem viccelődnék. Tudom, hogy magadból indulsz ki, és Te nem vagy agresszív a nőkkel, de sajnos van olyan aki az. A Demcsák volt férje sajnos az. És nem csak fizikailag bántotta, de mint láthatjuk verbálisan is. A férfiak nagyrésze azt gondolja, hogy azzal a volt feleséget bántja, ha nem fizet gyerektartást. Csakhogy ez nem így van! A saját gyerekeitől veszi el! Az én volt férjem is ezt csinálta, úgyhogy tapasztalatból tudom. De én nem voltam hajlandó ezért veszekedni vele. És semmiért. Tudtam, hogy a gyerek imádja az apját. Az, hogy nem durvult el a helyzet kettőnk között, az csak nekem volt köszönhető. Egyszerűen mindent ráhagytam. Én azt gondoltam, majd a gyerek úgyis rájön magától, mint ahogy rá is jött, hogy milyen az apja. Sajnos, ebben az esetben, egy nagyon agresszív emberről van szó. Csak azt tudom javasolni Demcsák Zsuzsának, hogy járjon karatéra, és tanuljon meg bokszolni! Mert ebből az emberből mindent kinézek.
magyarbakancs
@szettevette: Nem szeretnék az írásodra válaszolni.
Egy mert nem akarok senkit megbántani.
Kettő igen magamból indulok ki.
Három minden kapcsolat kén emberen múlik.
Négy általában a reprezentatív hölgyek mindig idióta,agresszív,megbízhatatlan férfit választ.
A megbízható az számukra unalmas.
szettevette
@magyarbakancs: Igen, egy házasság valóban két emberen múlik. Azóta is azon gondolkodom, hogy vajon miben voltam hibás! :) Mert ugye, ha valaki iszik és nőzik, meg a barátait többre tartja mint a családját... Akkor tényleg 2 emberen múlik. De abban is igazad van, hogy én választottam! De hát nem jelentkeztél!!!
magyarbakancs
@szettevette: "De hát nem jelentkeztél!!!"
Ez a karmám minden jóról lemaradok.
Pedig nem is vagyok kicsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.