A lakosság csaknem kétharmada nem szeretné fontos politikai pozícióban tudni Gyurcsány Ferencet – állítja a Fidesz-közeli Nézőpont Intézet.

Az állami százmilliókkal vastagon kitömött intézet szerint a magyarok 64 százaléka nem szeretné a volt miniszterelnököt, a Demokratikus Koalíció (DK) jelenlegi elnökét fontos politikai pozícióban látni.

Az akkori kormányfő balatonőszödi beszédének 10. évfordulója alkalmából, ezer ember megkérdezésével készített felmérés szerint a felnőtt népesség 15 százaléka szimpatizál Gyurcsány Ferenccel (inkább szeretné vagy nagyon szeretné fontos pozícióban látni).

A baloldali – MSZP-, DK-, Együtt-, PM-szavazó – szimpatizánsok harmada (32 százalék) utasítja el a volt miniszterelnököt.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Az ország kb 60% a meg nem a fideszre szavazott...naés? Azt is leszarták. Komolyan mondom ténlyeg az lesz hogy 8 évet azzal töltenek, hogy emútnyócéveznek. Ezt én sem hittem volna, és ez mérhetetlenül szánalmas.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
@Szeparepa2: ...ha ő nem kúrja el...- írod. Pontosan kellene már látni, tíz év távlatából mit is rontott el?Ki vagy kik rontották el? A kormányzó pártok rontották el? Az ellenzék rontotta el?Ki juttatta el Gyurcsányt a lemondáshoz? Kik szavazták meg az új kormányt? Kik tartják még mindig magas hőfokon a népszerűségét? Kik találnak minden nap újabb és újabb vádat a Gyurcsány , Bajnai kormányokra? Kik költöttek milliárdokat a Gyurcsány , Bajnai kormányok gyalázására,?Kik mondják az utcákon kérdezősködő kérdezőbiztosoknak hogy Gyurcsányt soha többé a hatalomba?
Aki a politikatudomány terén kíván továbbfejlődni, nincs jobb téma mint Gyurcsány és a hatalom témaköre. Még húsz évig biztosan megél ebből, sőt tudományos fokozatot is elérhet, mert ez a téma még élni fog.
Ha végignézem a mai politika iránt bírálattal élők névsorát, micsoda kormányt lehetne felállítani belőlük. Gondoljátok meg.
Amíg gyurcsányozunk, addig nem orbánozunk. Már megint megvezettek minket ezek a huncut fideszesek.
Desischado
A századvég nyalogányoknak meg kell szolgálni az ingyen pénzt! Szörnyen félhetnek Gyurcsánytól a fideszben, úgy látszik!
világlátó
@Szeparepa2: Olyan hasznos és tanulságos lenne, ha mi itt összehozhatnánk, mit is kellett volna tennie . Szépen , fontossági sorrendben, mikor , mit, kivel együttműködve,
Azt is fontosnak tartanám, ha felsorolnánk a külső és belső , szinte kivédhetetlen hatásokat is. Mert ugye tudjuk, mi történt akkor éppen az európai és a távolabbi gazdasági életben, milyen hatással bírt ez a hazai gazdaságra, mit lehetett meglépni az IMF -el, milyen mértékben, mennyit is vett igénybe ebből a Gy. majd a Bajnai kormány? Mi lett a többi IMF pénzzel, stb.Azt már tudjuk miként alakult meg a PUCCS a fidesz méregkeverő konyhájában, kik kaptak megbízást az utcai cirkusz kirobbantására, majd miként ült rá a fidesz erre a hazai hangulatra és szörfözött be vele a hatalomba.Szóval, mit lehetett , kellett volna tenni? Ez itt a kérdés.
Hogy mennyire volt hibás? Nem kicsit, nagyon ! Mondaná. Mert bízott az elvtársaiban.Bízott a parlament tisztességében.Mert bízott az ország értelmiségi rétege közvéleményformáló erejében, mert bízott a hazai médiák erkölcsi tartásában, mert alulértékelte az ellenzék erejét, nem számolt ekkora aljassággal, de talán ő személyében sem volt elég a probléma megoldásában, nem volt mellette néhány valódi segítőtárs.Ezek hibák egy vezető tevékenységének késői megítélésében.De nem kell nagyító a jelenlegi vezető elemzéséhez sem Ugye? Sőt az összehasonlítás roppant egyszerű módszerrel is végrehajtható. Fehér - fekete, vagy demokratikus vezető - politikai maffiózó, Persze mindez nézőpont kérdése. Itt is sok - sok szempár alkot sok - sok nézőpontot. A belénk súlykolt karaktergyilkos lózung elhomályosítja a tisztánlátásunkat.
Jozefina
Csak halkan megkérdezem: orbán miért nem vállal egy tv. vitát Gyurcsánnyal??? Mondom: mert fosik, tudja, hogy vesztene. Nem kicsit, sokat!!! Utána végezhetne a genyarágó közvélemény kutatást!!!
magyarbakancs
Orbán miniszterelnök úr mindennap könnyes szemel, meghallgathatná az öszödi beszédet.
Mert ennek köszönheti kétharmadát a parlamentben.
Gyurcsány meg ugyan olyan idióta politikus, mint Orbán.
Mind a kettőt ki kellene takarítani az országból.
kukac50
Már az Orbán 6 évéről kell beszélni! Gyurcsány korszaknak vége !
Remélem a Fideszesek is a saját 6 év hazugságairól beszélnek most már!
Illetlenség vissza mutogatni 6+ 8 évig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.