Az állam nem probléma, hanem megoldás kíván lenni, a rossz műszaki állapotú, állami tulajdonban lévő épületek jó gazdája- idézte Lázár János miniszterelnökséget vezető minisztert Nagy Gábor Tamás, az I. kerület polgármestere pénteken az MTI-nek. Nagy Gábor Tamás viszont tolmácsolta az MTI-nek Lázár nyugtató szavait:A Nemzeti Hauszmann Terv részeként elkészülő palotarekonstrukcióban az államfői hivatalt a Királyi Palota épületegyüttesében alakítják ki, a Sándor-palota a jövőben a Miniszterelnökség céljait szolgálja. A helyhez illően egyszerű, szerény, puritán építészeti kialakítású irodák lesznek a kolostor épületében. A miniszter a költözést a történelmi folytonossággal indokolta: 1867 és 1914 között a kor miniszterelnökei itt dolgoztak, és 2000-ben már Orbán is a Várba költözött volna, de 2002 után a szocialista kormányzat úgy döntött, hogy a köztársasági elnök hivatalát alakítják ki inkább a Sándor-palotában.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
A rácsos akadémián nagyobb esélye lenne minderre.
simmering73
Menten elájulok. Tán le is van zsírozva, hogy mikor avatják szentté.
RonaGyuri
Ha egy kicsit kevésbé lennének műveletlenek (mondjuk olvasni is szoktak volna), akár tudhatnák, hogy voltak luxus-körülményeket adó kolostorok is. =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.