Az állami földeladások az LMP szerint leginkább a nagybirtokok kialakulásához vezetnek. A párt összehasonlította, hogy a mai Magyarország legnagyobb földesurai mennyi föld fölött rendelkeznek, és összehasonlították azzal, hogy a környék utolsó nagy földesurainak mennyi földje volt azon a vidéken – írja az Index.

Pár agrárvállalkozó már Habsburg-birodalmi értelemben is rengeteg föld fölött rendelkezik, Csányi Sándor például már nagyobb úr Baranyában, mint anno Frigyes királyi herceg.

Csányi már nagyobb földesúr, mint Frigyes herceg volt

Az adatok szerint Leisztinger Tamás már nagyobb úr Csongrádban, mint anno a Károlyi család volt. Mészáros Lőrinc már kezdi behozni Alcsút régi urát, Habsburg Józsefet. Zászlós Tibor az általa irányított cégeken keresztül már nagyobb birtokot igazgat Csákvár környékén, mint Gróf Eszterházy Móriczot

A Simicska Lajoshoz és Nyerges Zsolthoz köthető Mezort cégcsoport pedig már sokszor akkora földdel bír Lepsény környékén, mint anno Gróf Nádasdy Lipót és családja.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ki mondta pár éve, hogy az állami földek eladása hazaárulás, ez soha nem történhet meg, ha a Fidesz lesz hatalmon? Na ugye!
Mivel elég sok féregről derül ki, hogy a doktorija hamis...a nevük elé hamarosan a Dr helyet, gróf... báró... fog kerülni.
Nagyapám cseléd volt, apám gyári munkás, én értelmiségi, fiam munkanélküli, unokám cseléd? ( lehet, hogy nem is kérdőjel kellene)
kepkezelo.com/images/041hhzvvj3690fww4alp.jpg
Ezek a szemétségek miatt kell melegen tartani, nép szavazni 1300 migráns ügyben.
A birka addig sem foglalkozik a kleptomániásokkal! Inkább tapsol, élteti a gazdát aki az utolsó vagyonát a földet is kihúzza alóla!
Érdemes lenne megnézni, hogy hányan művelik azt a földet, amit pályázaton nyertek! Valaki esetleg látott már Selmeczi feliratos lisztet, zöldséget, bármit a boltban? Mert egy fél megyéje van a kiflitolvajnak. Gondolom mikor befejezi a parlamentben a haza megmentését hazanyargal, gumicsizmát ránt és traktorra pattan. Hihető...
Földbirtokosaink zömének civil végzettsége jogász, lakhelye Budapest, aki földet eddig csak virágcserépben látott.
Van pofájuk 380 ezer hektár földet nyílt színen fényes nappal kihúzni a családi agrárgazdálkodók alól, és maguk között szétosztani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@bra048: sajnos igen...87-ben az apja kezdte ,ez az erőszakszervező pedig a zártosztálytársaival FOLYTATTA!..."FOLYTATJUK" Cipolla vigyora az kutya szar az övéhez képest,s EZT NAGYON ÉLVEZI.
bakegya
@zöldszem: orsosfityiSS -ÉKEKNEK MINDENHEZ VAN POFÁJA ...TÖRVÉNYES TÖRVÉNYTELENSEGGEL!
APX
Megvenni sok pénzért mindent, az a minden?
Nem.
Miből látszik ez?
Ha megvesznek is mindent, az sem elég nekik.
Többet akarnak... a mindennél is többet.
Ezért betegek ezek.
Ne akarj olyan lenni, mint ők!
Ők betegek.
A sok pénz, a hatalom beteggé tesz.
Jozefina
Egy gerinctelen alak! Kádárnak ugyanúgy véresre nyalta hátsóját, mint orbánnak!!!
Desischado
Hazug, gerinctelen, országrabló, fideszes. Kihagytam valamit?
nemjoezigy
Adtunk neki rá pénzt az állampolgárok, az otp-s ügyfelek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.