Zseniális videót talált 444.hu: Halász János Fidesz-szóvivő tartott egy sajtótájékoztatót, ahol megismételte a TV2 egyik, túl sok konkrétumot nem tartalmazó riportját, amelyben "offshoreozással" vádolták a Jobbikot és egy jobbik-közeli üzletembert, Forrai Richárdot.

Halász arra azonban nem számított, hogy az újságírók között ott fog ülni a sajtótájékoztató tárgya, Forrai is, aki nem hagyta magát, és szembesíteni próbálta Halászt a lejárató-propagandával. A szóvivőnek ez nem annyira tetszett, hosszas makogás után inkább válasz nélkül kivonult a teremből.

Forrai később rögtönzött sajtótájékoztatón hangoztatta, hogy nincs és nem is volt offshore cége. A videón a kínos jelenet 4:00 perctől látható.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ilyen az amikor valakit hazugsagon kapnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Ilyen az amikor valakit hazugsagon kapnak.
aremy
hát ezek után ez a terem is tiltott terület lesz az újságíróknak.
leszúrt rittberger
Ki ez a vén szarjankó egyébként? Vagy csak előhúzták, hogy "legyél te a szóvivő, érted nem kár"?
magyarbakancs
Minden Fideszes sajtó tájékoztatón ezt kellene csinálni.
A végén nem mernének kiállni és mondani az idióta barom propaganda szövegüket.
nevemnick
Öcsém, remélem a 2018-as választáskor is így menekültök a vereségetekkel kapcsolatos újságírói kérdések elől...
eszegfu
Egyenesen felháboritó ez a "sajtótájékoztató"!!! Egyik ujságiró kérdésére -- ami természetesen az offshor cégekkel és tulajdonosaikkal kapcsolatos volt -- azt válaszolta:..."kerényi János világosan elmondta...nem érintett"..., "Horváth a Fidesszel nem tart kapcsolatot"... "Vajna pedig nem a Fidesz tagja"...ezzel "lerendezte" az ügyet! Csak akkor van baj ezekkel a cégekkel, ha az ellenzékre vetődik árnyék! Ez a szerencsétlen azt sem tudta kiről beszél, kire dobál sarat, hiszen ott ült az első sorban Forrai, akit még fényképről sem ismert...naná, hogy inkább elmenekült...
Borsodi
A fideszre ez jellemző a rágalmazás jobbik mszp Dk lejáratása.Az igazsággal szembesült a gatya nikotinos lett rögtön.Szégyen már a fidesz,mifelénk úgy emlegetik a pártokat Mszp,a komcsik pártja,Jobbik gárdisták pártja Fidesz a tolvajok pártja.
www.youtube.com/watch?v=CLd5uoYsL7I
lampa laz
Lázárt + Kovácsot is így kellene az újságíróknak szétszedni 1-1 sajtótájékoztatón. Addig nem kiengedni a kérdésből őket, ha kell az összes ott ülő ugyan azt kérdezze, amíg a megfelelő választ nem kapják meg. Ezzel sarokba lehetne szorítani őket, vagy nem lenne több sajtótájékoztató...
felnőttem kissé
Zavarosba halászni de kérem, és hol a hal? eluszott? /halk koppanás elnémult a nóta darabokra tört a hegedű
bencemacska
Sok-sok karakán újságíró kellene, akár civil segítséggel is!
Sok lúd disznót győz!!!
Toby
Halászka is besorolt a "másra nem tuggyuk hasznáni, legyen szóvivő" kategóriába!
Amúgy elég szépen beégett, amikor hosszabb szünetet tartott, akkor esett le neki, hogy befogták!
kakaósbögre
noshát,megint egy olyan lény akinek belátható időn belül lesz papírja arról hogy hazudik. orbánnak is van,ennek is kell.
cs.n.
Ezek a sajtótájékoztatók csak a napi aktuális Fidesz-mantra MTI-hírré avanzsálásáról szólnak.
prime777
Na itt lehet látni milyen mocskok ezek.
Magyarország szégyenei.
Amikor szembesítik ezt a gerinctelen embert a hazug propagandával szembeni tényekkel,akkor veszi a nyúlcipőt és búcsúzkodik.
Nem hajlandó szembe nézni az igazsággal.
Hát ez a fidesz.
Remélem ez egy jó példa mindenki számára ,hogy milyen hitvány emberekből is áll ez a banda.
Szerintetek Orbán miért nem mer egy vitára sem kiállni senkivel? - vagy éppen csak a hívei előtt tartani az "értékelőket".
Hát ezért.
Mert ott mindenki hajbókol a "király" előtt és abból nem lehet "baj".
És ez Magyarország nemzeti,és a magyarságot képviselő pártja?
Hát...nem hiába szarják és utálják a magyarokat már lassacskán mindenhol.
Undorító fajta a fideszes az biztos.
verőce spu meg a bringás féle rongyemberek hol vannak ilyenkor?
vadnarancs
Először elállt a szava is, nem mert semmit mondani, majd hirtelen kiszaladt. Véleményem szerint beszart, de szó szerinti értelemben! :)
Vizual
Talán ez is egy lehetőség, hogy végre lássa a sok fideszes is.
zöldszem
Vidéki kocsmában nem viselkednek így. Hátat fordítani a kérdezőnek, nem válaszolni.
Úgy vágnák pofon, hogy egy hétig dolgozna rajta a sebész...
volvós
Jajjjj, elfelejtettem, kik azok az élöények,
akik menekülnek a süllyedö hajóról ???
Na ez olyan volt !!!
kakaósbögre
tisztességes ember nem fideszes,ez ennyire egyszerű.
szép új világ
Alapjában nem a fide$$el van a baj, hanem azzal a két millió hívővel, akik érdekből vagy ostobaságból e mellé a rablóbanda mellé állnak. Ahogy közeledik 2018 annál jobban felpörög a hazugság gyár és elönt bennünket az a szenny áradat, amit hazugovicsék éjjal-nappal ontani fognak magukból. 2018-ban eldől, hogy valóban egy ostoba, gondolkodásra képtelen birka nemzet a magyar vagy sem.
Sajnos az eredmény borítékolható. (Bár csak tévednék!)
jolibaba
"Zalán futása", csak éppen ő nem Zalán. de azért futni azt tud, különösen ha válaszolni kell a feltett kérdésekre.
Desischado
Megvallom, élvezettel néztem a vidit. Ahogy szánalmasan makogott, és persze, a végén felhúzta a nyúlcipőt, mikor szembesíteni próbálták a hazugságokkal! Forrai remekül csinálta! Hát kérem, ez a fidesz, rágalmazni, hazudozni ezerrel, és ha véletlenül lebuknak, akkor elsunnyogni! Ennek is hiányzik a gerince, hogy a többiről már ne is beszéljek!
gyuszka
@zöldszem: Remélem azért azt tudod, hogy a vidéki kocsmába úri emberek járnak, sajtótájékoztatóra pedig hazug mocskos tetű firkászok.
silber13
@gyuszka: 21:19-re: Netán a vidéki kocsmák és a fityisz által ajnározott egyéb osztályon aluli bömböldék a kedvenc törzshelyeid? Nem értem, mi a bajod az újságírókkal!:-)))
petike
A '90-es évek eléjén, még népművelő korában is ilyen tetű volt...
világlátó
Nem számít már hogy igaz - e a történet, csak legyen történet, amit a fidesz dob be a közbeszédbe. A védekezés és a cáfolat mindig silányabb, mint a szóvivők által előre megszerkesztett besározó szöveg. Ezt a Forrai nevű úriembert lehet megvédi majd egyszer egy bíróság, a hamis állítás visszavonására kényszerítik majd a fideszt, de addig a jobbikot ezzel és majd holnap egy másik hasonló rágalommal ellehetetlenítik / vagy még erősebbé teszik , ezt még nem tudjuk /Jó fizetést kaphatnak ezek a szóvivők, hogy képesek erre az aljasságra. Nem véletlenül váltogatják őket.
A KÉTELY erősebb érzelmi hatással bír, mint a valóság visszatükrözése, vagy egy védekező jogi lépés.Hónapokig lehet pufogtatni a rágalmat , beleivódik a lakosság emlékezetébe, szinte kitörölhetetlenül.
Aki Én
Ugye láttunk már hasonlót Juhásszal, mikor a bátor KDNPöcsös hagyta faképnél, mikor szembesíteni próbálta a hazugságaival.
Sok mindent elárul ez a videó. Elsősorban azt, hogy a fidesz gyengén felépített hazugságait, még ők maguk sem képesek megvédeni.
Ezért van az, hogy a saját lejáratás központú médiumaiban jelennek meg ezek a hírek, mert ott senki nem tudja megcáfolni, hiszen nem kérdezik a másik felet.
De miért is kérdeznék, hiszen nem jó ha kiderül az igazság.
Ezért is van az, hogy az igen ritkának számító vitaműsorokban rendre alul maradnak a fideszesek. Lásd a közelmúltban a túltanult rezsibiztost.
Hú de nagyon szánalmas volt ez a videó... :))
De a szekta ebből sem von le semmilyen következtetést. Pedig ennél egyszerűbb szemléltetés már nem lesz.
namihami
Sajtótájékoztató? Nem, kinyilatkoztatás.
Én ezt mondom és a tömegnek kuss, mert csak nekem lehet igazam. És ha valaki ellent merne mondani, arra rá fogjuk küldeni a Parlament most megnövelt számú őrségét. Nehogy már azt higgye valaki, hogy azoknak nincs semmi feladatuk. Védi az igazságot, mármint azt, amit mi mondunk annak.
Maxipocak
@gyuszka: meg a hazug, mocskos tetű, ingyenélő, hazaáruló férgek.
Maxipocak
@Maxipocak: a politikusokra gondaltam B+! Elsősorban a kormánypártiakra!
Szomjankórász
Ez a (zavarosban) Halász ó, mekkora suttyó!
Csibészeltethető rusnya palotapincsije orbáncnak, hogy a szopornyica vinné el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.