Novák Előd közlése szerint elfogadta, hogy nem lesz a Jobbik alelnöke. A párt vasárnapi budapesti tisztújító kongresszusa előtt újságíróknak azt is mondta, hogy "nem lesz és nem is lehet botrány" a rendezvényen.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Emőke már milyen kicsi lettél még 1 hete hogy kötötted az ebet a karóhoz, hogy te így, hogy te úgy VIZESNYOLCAS VAGY CSUPÁN KOTONSZÖKEVÉNY))))))))))))))))))
eugen4402
Úgy tűnik, a Fidesz kegyelmi kérvényét elutasította a Mindenható. Eddig is csak mosolyogni lehetett a jobb-, és bal oldal nevű gittegyleteken. Ütőképes ellenzéket csak megosztás nélkül lehet toborozni, és hiszem, hogy a szélsőséges utcai harcosok nélkül ez a platform megvalósulhat...
papa.49
Most mi leszel Emőke, tűzoltó, vadász, vagy állatokat terelő juhász, netán tényleg beállsz katonának, te össze fogod fosni az inad a szerelvény súlya alatt, tudod amit cipelhetsz magaddal ha menned kell, GYENGE VAGY NAGYON GYENGE, CSAK AZ ÖNGYÚJTÓT TUDOD HASZNÁLNI, NA AHHOZ ANNYI KELL AMENNYID VAN!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.