A magyar kormány még gyermeknapon is a migránsválságon rugózik. Vasárnapi közleményük a kormany.hu-n jelent meg.

"A polgári kormány számára első gyermek, mert egész Magyarország jövője azon múlik, hogy lesznek-e magyar gyermekek és hogyan fognak saját hazájukról gondolkodni" – indít az üzenet, majd jön a kicsit sem gyermeknaphoz illő rész:

Azt gondoljuk, hogy nem migránsok betelepítésével, hanem a gyermekvállalás ösztönzésével kell Európa és Magyarország demográfiai gondjait megoldani. A gyermekeket tartjuk szem előtt, amikor az adórendszerről az otthonteremtés támogatásáról és a köznevelés átalakításáról döntünk.

A közlemény szerint a polgári kormány minden segítséget megad, hogy több pénz jusson a gyermekekre és a lehető legtöbb terhet levegye a családok válláról.

2017 az adócsökkentés és otthonteremtés éve, amelynek legnagyobb nyertesei is a gyermekes családok lesznek - folytatódik a propagandaszöveg, majd sorolják a közelmúltban elért szép sikereket.

Akinek van hozzá ingerenciája, itt olvashatja a teljes szöveget.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es ugyan ki irta ala ezt a formedvenyt? Na ugye, hogy senki! Pedig ennek annyira habonyos a tartalma, hogy csak na...

A legvadabb Rakosi- es Kadar rendszer rozsaszinu kislany-alom volt ehhez kepest...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
Elmerengek rajta, hogy van bőr a képén valakinek ezt a kijelentést lefikázni! Az a cél, hogy a nemzet erősödjön, ne pedig idegen, analfabéta, beilleszkedésre képtelen horda verjen tanyát nálunk. Aki ezt nem érti, vagy nem akarja érteni, tudatosan árulja a hazát.
tutajos
Bringás!
Olvasgatva a hozzászólásaidat, úgy látom, nézeteid hitvallásod nagyon is közel áll
a valósághoz!
Csupán csak egy ékezet a különbség található közöttük !
Annyi, hogy Te szárnyalásnak aposztrofálod a szarnyalást!
"Na, ugye!"
"Nix ugribugri!"
Ámen!
teuton
@Bringás: Van bör valakinek a kepen a stadionepitest emeltszintü tamogatasat a csaladipotlek emlese helyett dicsöiteni? Te hany gyerekekt tettel le a nemzet asztalara? Aztan kerdezd meg a potencialis gyerekvallalokat, hogy miert van MO-on 2,1 (ami epphogy a letszamfenntartast fedezne!) helyett kb.1,3-nal a csladonkenti gyerek-atlag... Megjegyzes: A nemet csaladipotlek annyi, mint egy CBA-s elado havi bere. 1 gyerekre!!!
Bringás
@tutajos: Ez a te véleményed, az enyém más! Ettől függetlenül tudomásul vettem, hogy nem értünk egyet. Na látod, ezért is beszélgetünk!
Bringás
@teuton: Nem vagyok híve a családi pótléknak, inkább az adókedvezménynek. Ne legyen már megélhetési gyerekgyártás, akik aztán felnőve vagy munkanélküliek, vagy börtöntöltelékek lesznek!
teuton
Adokedvezmeny?Ki kapja azt? Ugye aki adizik is... Tehat ismet -mint az egykulcsos ado!- csak annak kedvez, akinek sok penze van! A megelhetesi politikusok teged nem zavarnak? Mert külföldön a csaladipotlek ;ELLETT mas kedvezmenyek is vannak, a nemeteknel pl. a törvenyileg garantalt ovodai-bölcsödei helyek! Vagy Eszakon a munkahelyi gyerekfelügyelet, akar a minkahelyen is. Egyebkent pedig nem az erdekel senkit, NEKED mi a velemenyed, milyen juttatassal vagy kedvezmennyel lehetne a gyerekszületeseket megszaporitani! Miert nem lehet körülnezni a vilagban, masok hogyan csinaljak??? Az okosabbak igy szoktak, nem a maguk elkepzeleseröl gondoljak, hogy az a legjobb... Voltak mar probalkozasok,pl. Romania es MO ezelött 40-50-60 evvel, az abortusz betiltasaval. Vagy egyszerüen be lehetne tiltani az ovszer es az antibebi hasznalatat! Szerinted ez hova vezetne? Mert elmeletileg nagyon megszaporodnanak a szülesek! A gyakorlatban pedig a halalozasok (tiltott abortusz) es az arvagyerekek... Szoval egy okos ember a masik hibajabol is tanul, egy buta meg a sajatjabol sem. te -az semmire nem hasznos sajatos ötleteiddel nepszaporulat es homoszexualitas ügyben- az utobbiakhoz tartozol. Egyebkent varom, mi lett a vege a csokolozo leszbik ellen tett feljelentesednek, ami -szerinted- közbotranyokokzas? Közöld mar a feljelentes naploszamat es a rendörseg/ügyeszseg allasfoglalasat az ügyben! Vagy megsem akarod körberöhögtetni magad, csak itt vered nevtelenül a nyalad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.