"Orbán Viktort nem démonizálom, hanem figyelem, mert lehet tőle tanulni, jót és rosszat is. De ez még nem jelenti azt, hogy másolnám. Minden egyes párt más és más történettel rendelkezik", mondta Vona Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arra az elemzői véleményre reagálva, hogy a Jobbik elnökének pártépítési stratégiája nagyon hasonlít a miniszterelnökére.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ezt nem mondani kell hanem BEBIZONYÍTANI amit az alelnökök választása körül tett valahogy nem erre utal, hanem éppen a diktatórikus pártvezérre!!!
Hellcat
Persze ha van egy 100 pontos teszt amin a haverom 1 pontot ér el én meg kettőt akkor mondhatom, hogy okosabb vagyok nála, holott mind a ketten segghülyék vagyunk.
feleselek
Jah! Én is, mégsem hivalkodok vele...
Pöpec
Annyira demokratikusak, hogy már csak ritkán égetnek uniós zászlót. Egyre ritkábban kívánják a halálbüntetés visszaállítását, és egyre kevesebbszer találnak jobbikosok gépkocsijában gépfegyvereket. Kétszáz év múlva akár demokraták is lehetnek.
Pöpec
"Orbán Viktort nem démonizálom, hanem figyelem,"
Az alaptörvényt is hogy figyelték, meg az összes állami intézmény meghekkelését...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.