Az LMP Országos Elnöksége és parlamenti képviselőcsoportja szerdán együttes ülést tart, miután Schiffer András társelnök bejelentette: távozik a politikából – közölte kedden a párt szóvivője.

Schiffer András döntését az LMP sajnálja, de tiszteletben tartja és tudomásul veszi – olvasható Gál József közleményében.

Az LMP a következő időszakban az alapszabályának és a parlamenti képviselőcsoport frakciószabályzatának megfelelően hoz döntést a társelnöki poszt, a képviselői mandátum és a frakcióvezetői tisztség betöltéséről.

Az LMP Országos Elnöksége és parlamenti képviselőcsoportja szerdán együttes ülést tart, majd ezt követően tájékoztatja a nyilvánosságot a következő időszak lépéseiről – tudatta.

A Lehet Más a Politika nem marad ugyanaz Schiffer András nélkül, de ugyanazért dolgozik, mint eddig vele. Az LMP célja továbbra is az, hogy alternatíva legyen az elmúlt évtizedek politikai zsákutcájával szemben – írta Gál József.

Schiffer András hétfő este közölte döntését a párt elnökségével. A politikus ezt az Indexnek adott interjúban mondta el, amely éjfél után jelent meg a hírportálon.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Érdekes módon ők sem kívánták marasztalni!!??
Jozefina
Érdekes módon ők sem kívánták marasztalni!!??
sentinel216
A sok szájkaratén kívül nem sok hasznot hajtott a pártjának. Nálam leszerepelt, mikor az Orbántól kapott választási cédulákért, följelentette Gyurcsányt. Az ügy persze vakvágányra futott, de azt ők is tudták, hogy a karakter gyilkosság már csak ilyen. Rengeteget beszélt a parlamentben, de most, hogy kiszáll, talán szóhoz juthatnak értelmesebb emberek is. Ha vannak ilyenek.
dr. prédikátor
Kíváncsian várom hogy mikor jelentkezik a viktor szopkinnál egy kis nyalakodásra!!! Mert hogy ott fog kikötni az tuti.Csak az a kérdés hogy milyen beosztást fog kapni!!!
Rumcájsz
Ugyan neki is van vaj a fején?
Neki is vannak Panamai kapcsolatai és azért lépett idejében?
verőce21
@dr. prédikátor: Az LMP előtt is Orbán tanácsadója volt Schiffer. @Nil:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.