Szűnni nem akaró ütemes taps, földig lengetett migránsszőr kucsma: 53 éve ezen a napon érkezett meg közénk a miniszterelnök!

Ezt onnan tudjuk, hogy az Európai Néppárt is mostanában tartja szülinapját, amiről pedig Orbán rendben megemlékezett a Facebookján, mire a szemfüles rajongók rögtön lecsapták a labdát, és elárasztották a videót

Isten éltessen Viktor, nagyon boldog születésnapot kívánok! A jó Isten vigyázzon Rád! Hajrá Magyarország!

típusú kommentekkel.

Ezen a napon egyébként Angélának és Petronellának külön is van oka ünnepelni, a közmédia horoszkópja viszont azt javasolja ma az Ikreknek, így a miniszterelnöknek is, hogy 

Nagy horderejű kérdésekben ne döntsön azonnal, hanem alaposan vegye fontolóra, hogy mennyit érdemes kockáztatnia. Amennyiben elkapkodja a dolgokat, később viselheti a következményeit.

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Hááááát mit mondjak!!! Elég sokáig elállt a sz...r.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@karma1: Még visszaszökhet a feketék közé ez a kis próféta, az apja elől, de akkor annyi lenne a tekes csapatnak, hogy még egy hitszónokot is képtelenek sikeresen őrizni.
Pöpec
@karma1: "Azert lasd be, hogy Marilyn Monroe nagyobb durranas volt JFK-nek, szulinapra, nem?"
tényi őt is feljelentette volna (izgatásért), amit még meg is értenék... Egy istennő volt. viktornak meg Maria juthat. Bár Jókai Anna láttán is megnyalta a szája szélét... (Ld. még: éhes disznó makkal álmodik.)
www.youtube.com/watch?v=IKbFsmLi6TE
Mézike
@Pálinkafőző Rézüst: Az lehet, de azóta enyhült a szigor.
kukac50
Amit Én kívánok Neki azzal nem dicsekedne.
verőce21
Isten éltesse Miniszterelnök úr!
Nem is tudom, mi lenne Ön nélkül ezzel az országgal a retardált libsik érvényesülésével, az országárulókkal? Bebizonyosodna, hogy Kertésznek tökéletesen igaza volt. Hogy semmi másra nem való a magyar, csak rabszolgának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.