Egy négyhetes alapkiképzésen vesz részt a nyáron, és ezután a határvédelmet erősítené a Jobbik parlamenti képviselője. Ezt az M1 reggeli műsorában jelentette be.

A gyermekének érzi a Jobbikot, nem alapít új pártot, nem csatlakozik semmilyen, egy esetleges pártszakadást eredményező akcióhoz, viszont egy négyhetes alapkiképzésen vesz részt a nyáron, és ezután a határvédelmet erősítené a Jobbik parlamenti képviselője, volt alelnöke.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Bizzátok rám ennek a kis g. nek a kiképzését.Kiképző tisztes voltam a HŐR.nél!!!De szívesen kiképezném!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szmeagol
@papa.49: Sajna én ott dolgoztam az építkezésen, mint katona, így nem mehettem haza!
Sem aludni! :-)
papa.49
@szmeagol: Nekem ez ' 72. ben volt már a katonaság után...
eugen4402
A radikális politizálás fegyverek nélkül olyan, mint a halászlé hal nélkül, gondolják a hazai - Bakunyin emlőin nevelkedett - keresztes lovagok ...
A gárda becsődölt, az önkéntes rendőrséget sem sikerült mindenhol elszédíteni a szebb jövő (?) víziójával, most jöjjön a határőrség... Hátha sikerül... Előd kapott egy kemény pártmegbízatást...
papa.49
@Toby: Egyik se jó, kicsi a fütyi, tehát az oszlop kilőve, igaz dron lehetne de tud-e saját erejéből repülni, hát ezt is kétlem, ez csak akkor repül ha kibasszák az ajtón tokostól))))))))))))))
papa.49
@Toby: Viszont most jutott eszembe a határra kiállítva ,,utálatos képnek,, még jó lehet, igaz a muszlimok sűrűn köpködnék, de ennek is van előnye még vizet se használna a mosakodáshoz)))))))
Vagy céltáblának is beválna)))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.