Az elméleti fizika alapjait próbálta megtanítani a BME-seknek Orosz László, amikor eltört az oktatóban valami és belekezdett egy szolid nagymonológba, ami a mátrixoktól a lépegető kutyafaszig terjedt. A találat a 444-é.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nagy Mária
@wagabund: Szerintem az ilyen tanárnak kellene sokáig tanítani! Matematikai alapok nélkül lehetetlen fizikát tanítani. Ez nem volt egy bonyolult feladat. Én talán még jobban kibuktam volna, hiszen már csak egy behelyettesítés hiányzott a mátrixba.
Tragédia minden szinten az oktatási káosz. Frappáns a halas hasonlat és jellemző az oktatásunkra. Tömjük a diák torkán a halakat, de mind éhen halna egyedül a folyó partján.
Gondolkodni, problémát megoldani nem ad elég időt a tanterv, fő hogy van öt tesi és erkölcstan. Vagy az is elég, hogy jó mérnökök legyenek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bmes
Ennek a fazonnak már régen nem lenne szabad a hallgatók közelében lennie. Nem oktat, csak üvöltözik 2 órán keresztül azokkal, akik bejárnak az előadásaira, naivan abban bízva, hátha majd most elhangzik valami a tananyaggal kapcsolatban, ami fontos. De nem, az órák így, megy ígyebbül telnek. Ez egy őrült, aki csak rombol maga körül. Nem véletlenül kerülnek fel róla a videók, szeretnének a diákok tanulni, bármilyen meglepő, használható tudást szerezni, de ettől az őrülttől nem lehet. Nem most kattant be, én már 10 éve tudom, hogy ilyen.
bmes
@Cicamama55: Tévedés, a "tanítványai" utálják, és épp azért, mert nem tanít semmit.
Mézike
@Pöpec: Ez nagyon szép! Köszönöm.
Kicsit meg is hatódtam.:-)
Cicamama55
@bmes: Honnan van az infója? Annak alapján, ahogy az anyagot magyarázza, nem ez jön le...
bmes
@Cicamama55: Személyes tapasztalat. Okos ember, de nem való tanárnak.
wiki.sch.bme.hu/Fun_-_Orosz_L%C3%A1szl%C3%B3

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.