A Privát Kopó értesülései szerint a „lazább erkölcsű” fővárosi taxisok szívesen vesznek részt nem legális, viszont csinos bevételeket biztosító akciókban: a bárok bevállalós „táncos lányait” fuvarozgatják a prostitúciós tevékenységek helyszíneire (különböző szállodákba), továbbá drogszállítóként és -terjesztőként is egyre nagyobb szerepet töltenek be a bűnözés világában. Amint az köztudott, a taxikat csak a legritkább esetben ellenőrzik a zsaruk, tehát az esély a lebukásra - gyakorlatilag nulla százalék. Bizonyos éjszakai klubokban a mindenre kapható „táncos lányok” menetrendszerűen lopják el a külföldi vendégek bankkártyáit, és amelyek használatához nem szükséges PIN-kód, azokat szépen meg is kopasztják a ledér hölgyekkel összejátszó taxisok, akik a plasztikkártyákat lehúzzák a leolvasó eszközükön. Mi folyik itt, Budapesten?

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: bzoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bzoli
"Szép" Magyarország... "Csodálatos" Budapest...
karma1
Ez csak nmost tunik fol a firkasz urnak? Hat az ejszakai eletben ez eddig is igy volt, de akkor legalabb drog nem volt a dologban. (legfeljebb Coca-Cola mamorban fetrengtek a prostik...)

Tessek szives ezt a kerdest talan a keves alapozot hasznalo , szokebajszos olajszokitonek, aki megigerte, hogy 2 het alatt kispori a bunozoket Magyarorszagrol...Lassan mar 142 -szer 2 het is eltelt, oszt csak egyre nagyobb a bunozes...
bzoli
@karma1: Olvasd el a cikket, mielőtt véleményt formálsz. Azt sem tudod, mi van benne, de már van véleményed. Ha ennyire jól tájékozott vagy, miért nem jelentkezel valamelyik lap szerkesztőjénél és mondod "tollba", hogy mi a helyzet a budapesti éjszakában? :-)
Hellcat
veszélyes biznisz ez...a fidesz maffia nemigen tűri a konkurenciát...bár ki tudja lehet ők is ahhoz tartoznak csak az alsóbb szinteken.
karma1
@bzoli: Tudod, egy baratnom jazz enekesno, es annakidejen fiatalabb koraban dolgozott az ejszakaban, mint enekesno - nagyon sokan tettek ezt akkor. Volt egy Trabant 501-ese, meg a legelso fajtakbol, es egy ilyen fellepese utan "repesztett " vele haza a rakparton, mert az volt a legrovidebb ut hazafele a szamara.
Masnap este ugyanaz a musor: megy dolgozni ugyanabba a barba, mire az egyik PINCER srac egy boritekot nyujtott at neki - akkoriban meg fotokat kuldtek ki traffipax felvetelekkel - , es sejtelmesen mosolyogva megjegyezte a baratnomnek: "Maskor ne szaguldozz 70-nel a rakparton, mert alig tudtam elintezni, hogy kivegyek a fotodat a rendorsegen"...Gondolhatod, hogy a baratnom lehidalt! Akkoriban minden 3. ember beepitett belugyes volt, es sose tudhattad, kicsoda az a kornyezetedben?
Nagyon sokaig vettem igenybe egy Budataxis srac szolgalatait, aki szallitotta az uzletembol a keszarut Budapesten a belvarosi boltokba, mert O meg tudott allni es be tudott hajtani taxis letere olyan utcakba is, ahova halando nem mehetett be sehogy sem.
O aztan tovirol hegyire elmeselte, mi folyik taxisberkekben, meg ugy altalaban a vendeglatoban, de drogrol akkor meg nem volt szo egyaltalan. Szoval, ha hiszed, ha nem, az infoim nagyon is elsokezbol valok, pontosabbak, mint hiszed.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.