A Külügyi és Külgazdasági Minisztérium Hajdu Nóra, az Együtt képviselőjének kérdésére azt válaszolta, hogy egy 17 fős delegáció összesen 48 millió forint értékben töltött napokat március végén Washingtonban. Korábban a VS azt írta, az utazáson részt vett a kormányfő felesége és családja is, és a miniszterelnök magánprogramon vett részt. A Miniszterelnöki Sajtóiroda most közleményt juttatott el az MTI-hez, amiben cáfolják, hogy a családi utazásának költségeit közpénz fedezte volna. Felhívták a figyelmet arra is, hogy korábban részletesen tájékoztatták a közvéleményt a miniszterelnök és Szijjártó Péter külügyminiszter programjáról. A külügy az Együtt közérdekű adatigényléslére adott eredeti válaszában valóban szerepel, hogy "a miniszterelnökkel egy utazó családtagok útjával és kint tartózkodásával összefüggésben közpénzfelhasználásra nem került sor. "

Forrás: hirfroccs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hiába kis ember nagy zsebbel jár!

Egyébként is övé az öntöltős bőségszaru! =))
RonaGyuri
hiába kis ember nagy zsebbel jár!

Egyébként is övé az öntöltős bőségszaru! =))
nemkati
Ezek szerint, ha valaki nem vagyonos ember, akkor ki tud fizetni ennyi pénzt egy 4 napos családi kiruccanásra. Mit rontottam el, hogy én nem tudnám kifizetni, pedig én sem vagyok vagyonos?
papa.49
Emelem a lábam had guruljon a dádé legújabb hazugsága))))))))))))))))))))))))
Szomjankórász
Ha mindez mégsem lenne igaz, forduljon fel a születése napján!
Nil
Vagy nagy zsebe van, vagy sokzsebes nadrágja mint a kisvakondnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.