Már június 13-án véget ér a parlament tavaszi ülésszaka – ennek az az oka, hogy a foci-Európa-bajnokságra látogató képviselők nagy száma miatt a kormányoldalnak nincs meg a többsége. Pedig az egyes minisztériumoknál még több olyan törvényjavaslatot és módosítást is előkészítettek, amelynek ősz előtti elfogadásához komoly politikai- és lobbiérdekek fűződtek – írja az atv.hu. Az utóbbi hetekben a kormánypárti képviselők egymás után jelentették be, hogy külföldi utazás miatt nem tudnak jelen lenni az ülésteremben. A távolmaradások dátumai pedig gyanúsan egybeesnek a 2016-os foci-Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott csoportmérkőzéseivel. Az atv.hu parlamenti forrásai szerint bizottsági elnökök és a kormánypárti frakciók is jelezték a szaktárcáknak, hogy bizonyos témák végig vitelére már nem lesz elég a rendelkezésre álló két hét, ezért csak arra koncentráljanak, amit eddig benyújtottak, a többit dolgozzák ki alaposabban az őszi ülésszakra.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ja és a TEK is, s persze mindenki a "saját" zsebből fizet
qxy
Maradjanak is ott .azt nézzék ne is egyenek. csak nézzék.
sentinel216
Orbán Viktor azt üzente, nálunk nincs foci országszerte.
Ezért aztán azt üzeni, mindnyájunknak el kell menni,
Ha jó focit akarunk látni!
Éljen (Hajrá) a magyar szabadság, éljen a foci!

Csapatépítés fidesz módra. Majd a hosszú téli parlamenti napokon, bizottsági üléseken lesz közös téma.Mert az ország gazdasága már - kisvasúti - sínen van.
simmering73
...és ilyen emberek vezetik az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.