Napi 9,5 millió forintot keresett tavaly a Mészáros-házaspár egyetlen cégével - számolt be az RTL Klub Híradója.

A dolgozókra közben átlagosan havi 283 ezer forintot költöttek. A cég a második Orbán-kormány megalakulása óta egymás után nyeri az állami munkákat, az elmúlt két évben több, mint 50 milliárd forintnyi állami megbízást kaptak egyedül vagy konzorciumban.

Mészáros Lőrinc korábban azt mondta, nem érzi magát oligarchának, ő csak egy egyszerű, dolgozó ember.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Az évmilliók alatt az emberi fajnál végbement törzsfejlődés kutya fasza a Lencinél végbement IQ és tehetség fejlődéshez képest, a dakota kormány regnálása óta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nem az a lényeg mennyi folyik be hozzájuk, hanem mennyi folyik el legális, fél legálisan, vagy a mosodán át, és hova. Vagy rákölti a bezárt, rekultivációra kötelezett, általa megvásárolt kimerült bányákra? Alanyi jogon volt hülye (Simicska találmány) amikor megvette a csődtömeget, vagy súgtak neki?
Kérdés, hogy a megvett bányák kötelezően ledepózott termőföld tömege hova lett, amivel az eredetihez közeli állapotot helyre lehetne állítani? Csak nem kereket szereltek rá és elgurult az állami pénzekért?
Jozefina
Vajon ebből mennyi az orbán családi maffia része???!!!
advocat
Szeretném látni Mészáros munkától elfáradt kezeit! "Csak úgy!"
F_Viktor
@glorianna: Írod:
"...Simicskának legalább esze van / volt, ő tényleg a majdnem semmiből építette fel azt a birodalmat..."

Tényleg Simicska volt az ész a gazdasági csalásokban, viszont a székházeladásból elsíbolt 1 milliárd forintot nem nevezném "semminek", mert ez az összeg kellett a 27 Kft.-hez, a maffia megalakításához.
glorianna
@F_Viktor: :)
Valószínűleg a székházeladással kapcsolatos manővereket is Simicska találta ki, és az 1 mrd a mai összegekhez képest tényleg "majdnem semmi" - gondold meg, ennyiről feledkezett meg tavaly Mészáros Lőrinc. (Vagy későn szóltak neki, h az is az övé...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.