Gyorsított eljárással, már szerdán bíróság elé állítják a hétfőn, Bicske egyik dohányboltjában szeméremsértő módon viselkedő afgán oltalmazott férfit – mondta Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője az M1 aktuális csatorna híradójában.

A szóvivő kedden azt mondta: büntetőeljárás indult szeméremsértés vétsége miatt – a sértett feljelentése alapján – a 39 éves külföldi állampolgárral szemben; a férfit őrizetbe vették.

Pálffy Károly bicskei polgármester a műsorban közölte: azt kérte a kormányzati szervektől, hogy zárják be a településen lévő befogadó állomást. "A bicskeiek nagyon türelmesek voltak az elmúlt évig és sajnos eljutottunk már arra a szintre, hogy a toleranciaküszöbünket ez most már átlépte" – tette hozzá.

A rendőrség hétfőn közölte, hogy szeméremsértéssel gyanúsítanak egy 39 éves afgán oltalmazott férfit. A rendőrségi honlapra feltett közlemény szerint a férfi egy település egyik nemzeti dohányboltjában szeméremsértő módon mutogatta magát.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, oltalmazottként elismert afgán állampolgárt a rendőrök a nemzeti dohánybolt közelében elfogták. Az M1 Híradóban elhangzott: az afgán férfi kihallgatásakor tett egy utalást arra, hogy

még örülhetnek, hogy nem erőszakolta meg a dohánybolt eladónőjét.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bedécs LÁszló
Rossz helyen polírozta a szerszámot.A migrácssímogató zsohárnak kellet volna előadni ezt.
Nil
Ezt hiszem ha akarom. A férfiaknak van egy nagyon rossz szokásuk - bizonyos testrészüket vakargatják - néha hosszabban mint kellene és látványosabban min elviselhető - és ez nem függ attól honnan származnak
micfild
@Nil: Tegnapelött egy fiatal kolléganőm teljesen kiborulva érkezett dolgozni.. egy szép fehér börű jól öltözött 40 körüli férfiember melléült a buszmegállóban és elkezdett recskázni...
kiváncsi lennék őt hova toloncolná a sok migráncsozó... ja.. nekik szabad.. mert magyarok..
eugen4402
Afgán, mi? Nem egy Ózd-környéki romalegény, aki 60 ezerért elvállalta azt a szerepet, hogy a Nemzeti Propaganda Ügynökségnek legyen egy adu ásza..?
Yeromos
ÜZENJÜK BRÜSSZELNEK A NEMZETI DOHÁNYBOLTBA MIGRÁNSOKNAK MASZTURBÁLNI TILOS.
Nil
@micfild: És mennyi ilyen történetet mesélhetnének a nők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.