Pap Gábor, aki valaha művészettörténész volt, azt találta ki, hogy a Szent Korona tulajdonképpen egy adó-vevő készülék. A kereszt nem Jézus Krisztus szenvedésére utal, mindössze egy közönséges antennáról van szó. A „csüngők” energiahullámokat vezetnek annak az agykérgébe, akinek a koronát a fejébe nyomják. A magyar Szent Korona tehát egy „üdvtörténeti jelentőségű eszköz”, amivel a páciens közvetlen kapcsolatot képes létesíteni a magyarok Égi-Királynőjével, Szűz-Máriával. Pap akadémikus arról is meg van győződve, hogy a perui Nazca-vonalak magyar népművészeti alkotások. Amerika felfedezése ezek szerint mindössze csak aljas koholmány, valamiféle judeo-krisztián ármánykodás.

Forrás: nemgogol.blog.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Natsuki
Nem tudom sírjak, röhögjek, hányjak, vagy ép elmém megóvása érdekében menedékjogot kérjek a földgolyó túlsó oldalán, mittomén a pápuáktól... Úúúúristen!
Szomjankórász
Hű, Gábor!
Te valami nagyon ütős szert tolsz.
LSD, kokó, heroin? Csak azt ne mondd, hogy gyári a baj, mert azt sose fogod kialudni.
kkalman
Még egy qrva okos f@ßkalap. Ezek osztódással szaporodnak, vagy hogy?
kakaósbögre
és bakker az én pénzemből fizetik ezeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.