A jövőben két típusú béren kívüli juttatás illeti meg kedvezményes adózású keretek között az alkalmazottakat a Nemzetgazdasági Minisztérium előterjesztése nyomán, amely csütörtökön kerül az Országgyűlés elé - nyilatkozta a Magyar Idők szerdai számában Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Nagy pénzmosoda ez a cafetéria rendszer élén a Puebla kártyákkal
Macskaszem
Nem véletlen, hogy a Szép-kártyát erőltetik annak ellenére, hogy az idén is bennragadt 2 milliárd forint, mert a Zemberek nem vették igénybe. Korgó gyomorral, üres zsebekkel nem fitnesz, vellnesz, meg szállodautalványra van szüksége a keményen dolgozó kisembernek, hanem étel, esetleg ajándékutalványra. Ez kb. olyan, mint amikor közmunkásoknak balatoni nyaralást ajándékoztak, de emberfia nem tartott rá igényt, mert a szálláson kívül semmi nem járt hozzá. Az utazástól a zsíros kenyérig mindent a 47 ezerből kellett volna kiperkálni. Tündérország meséinek egy fejezete: Úgy adtak, hogy nem került semmibe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.