Magyar hatóság még soha nem fogalmazott meg olyan súlyos gyanút uniós pénzek tisztázatlan elköltése kapcsán, mint most a Nemzeti Adó- és Vámhivatal – írja a NOL.

Az iskolai tanterem-felújításra szánt 14 milliárdos Öveges-program körül már két éve vizsgálódik a NAV és a rendőrség. Az adóhatóság néhány napja magasabb sebességre kapcsolt a nyomozásban: az ügyet – annak súlyosságára való tekintettel – áttette a NAV Bűnügyi Főigazgatósága Központi Nyomozó Főosztályára.

A Népszabadság szerint a NAV egy dologban jelentősen túlmegy a rendőrség eddig ismertté vált megállapításain. Az áttételi határozat szerint ugyanis a bonyolult céghálót összefogó ügyletek lebonyolítása „központi szervezettségre” utal, azaz 

a résztvevők nem spontán jelentkeztek a különböző iskolák pályázataira, hanem valaki megszervezte a pályázatok leosztását.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Most ez komoly Kedves NAV?
Nem a háttérhatalmak vótak,nem is a Soros?
Oszt valami konrétum is van a hablatyon kívül?
Mangu
Farkas Flórián, mert csak neki lehetett ehhez esze, kapcsolatrendszere, és emberei a döntéshozó helyeken, ugyi?
hetöndöe
Most ez komoly Kedves NAV?
Nem a háttérhatalmak vótak,nem is a Soros?
Oszt valami konrétum is van a hablatyon kívül?
szmeagol
@hetöndöe: Nem érted???
Hát a Gyurcsány!!! :-)))))
human
@hetöndöe: Honnan gondolod, hogy nem Soros lesz a bűnbak itt is ;) Én nem becsülném le a kreativitásukat, ha magyarázkodásról van szó. Talán ugyanaz lesz, mint a roma önkormányzat 1,5 milliárdja esetén. Pénzbüntetést szabnak ki valakire, aki közben milliárdos állami megrendelést nyer, amiből befizeti a büntetést. Oszt jónapot.
justhpeter
Mennyire felülről volt irányítva ? Egészen felülről ? Kellett a pártnak a bevétel ? A "keresztény pártnak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.