A Bors összeállítása szerint idén vagy nem utaznak külföldre a magyar pártelnökök vagy titkolják úti céljukat.

Orbán Viktor nem válaszolt a lap nyaralását firtató kérdésére, tavaly Horvátországban lazított. Semjén Zsolt, a KDNP elnöke sem árulta el, hogy hol nyaral majd, tavaly balatoni nyaralójában múlatta az időt.

Tóbiás József, az MSZP feje nem megy szabadságra idén, csak egy- vagy néhány napos kirándulásokat tervez. A szocialista párt most zajlik az elnök-választási kampány, sűrű programjában valószínűleg ez is közrejátszik.

Szél Bernadett, az LMP társelnöke sem megy hosszabb szabadságra, Schiffer András lemondása miatt nagy a mozgolódás a pártban. Az elnök balatoni, családi nyaralójukba utazik néhány napra, valamikor augusztusban. Szél párttársaival körbebringázza a Balatont.

Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke két hét szabadságot vesz ki, feleségével és kisfiával kisebb belföldi körutat tesznek. Vonáék rég nem látott barátokat keresnek fel.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció pártelnöke sem utazik külföldre, belföldön is csak kötcsei nyaralójában pihen, igaz, egy hónapon át.

Tök unalmasak vagyunk, semmi különleges program. Kész lett a nyári konyha, ide várjuk majd közös főzésekre a nagyobb gyerekeinket, barátokat, politikustársakat

-mondta el a lapnak Gyurcsány Ferenc.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Orbán család = Graz ( Kórház a város szélén ...)
Hellcat
Aki szerényen nyaral az elmondta a többi nem nyilatkozott :)
Szókrakész
"Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke két hét szabadságot vesz ki, feleségével és kisfiával kisebb belföldi körutat tesznek. Vonáék rég nem látott barátokat keresnek fel."

Kölcsön akarnak kérni, valami régi jó baráttól, hogy a vagyonnyilatkozat az input-output oldalon szép kerek legyen?
Minden képviselőnek vannak ilyen "jó barátai".
Szókrakész
"Tök unalmasak vagyunk, semmi különleges program. Kész lett a nyári konyha, ide várjuk majd közös főzésekre a nagyobb gyerekeinket, barátokat, politikustársakat
-mondta el a lapnak Gyurcsány Ferenc."

A bekezdéssel totál egyetértek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.