A részeg férfi a rendőröknek azt mondta, hogy azért akarta baltával agyonverni a kutyáját, mert korábban kiugrott a kerítésen, és megfojtott három kiskutyát. A járőrök véres baltát találtak a férfi háza melletti tárolójában.

A kutyát szörnyű körülmények közt tartották egy másfél méteres láncon. Körülötte mindenhol vér volt. A német juhászkutya jellegű keverék eb a pofáján sérült. A szemétől a szájáig 12 centiméteres nyílt seb tátongott – számol be a Délmagyar, amely szerint a 72 éves férfi szinte kettévágta a kutya fejét. A szegedi nyugdíjas azt mondta a rendőröknek, ha nem viszik el az ebet, akkor a Tiszába dobja, vagy agyonveri őt.

A kutyát az egyik szegedi állatorvosnál négy és fél órán át operálták. A kutya állkapcsát dróttal kellett rögzíteni, maradandó sérüléseket szenvedett.

A Szegedi Rendőrkapitányság állatkínzás miatt indított büntetőeljárást L. István ellen, akit akár három évnyi szabadságvesztéssel is büntethetnek az állatkínzás miatt.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Mindig az van hasonló esetekben, hogy akár évekre is börtönbe zárhatják, aztán két ejnyebejnyével megússza a rohadék embernek látszó rakás sz@r.
Dáviidka
Fel kell akasztani a rohadékot!! Ilyen ember nem kell a társadalomba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.