Széles Gábor, a Magyar Hírlap és az Echo TV tulajdonosa nagyon felkapta a vizet, miután a Pesti Srácok megírta, hogy kirúgták Szaniszló Ferencet.

Szombaton a PS kiszerkesztette Széles Facebook oldaláról a laptulajdonos válaszait, amit azokra a kérdésekre adott, hogy Szaniszlónak miért kellett mennie az Echo TV-től. Abból kiderült, hogy politikai okai voltak a válásnak:

Mi nem mondtunk fel, hanem közös megegyezéssel távozik. Szerettük volna, ha visszatér a régi »panorámás« vonalhoz, de Ő csak a részben kormányellenes »prédikációit« hajlandó lett volna folytatni. Gondolom, már van helye a jobbikos internetes tv-nél.”

Széles annyira berágott a Pesti Srácokra, hogy vasárnap már így üzent Huth Gergelynek, a PS főszerkesztőjének a Facebook oldalán:

PESTISRÁCOK részeges főszerkesztője jobban tenné ha befejezné a gyűlölködést az ECHO TV ellen. Tudom, nehéz megemésztenie, hogy annak idején az ittas műsorvezetése miatt kellett eltávolítanunk az ECHO TV műsorvezetői közül valamint az inkorrekt viselkedése miatt az MH főszerkesztőhelyettesi posztjáról. Jobb lenne ha csöndbe maradna, mielőtt kiteregetnénk a szennyesét. Eddig nem tettük meg, de ha kell meg fogjuk tenni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ez a hízott disznó nyugodtan durván nekimehetne
mondjuk egy betonfalnak !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pali85
Széles úr!Én nem tartozom a balosok közé,de mégis meglepett Szaniszló úr eltávolítása Az ön televíziójától.Egy igazságot ápoló és ki mondó Magyar embert tett lapátra.Most csak azt várom,hogy Orbán Miniszter úr önt is két lábbal rúgja ki,és legyen nála kegyvesztett.Ezt várjuk és mi is örülni fogunk,nemcsak a be szivárgot idegen Magyar gyűlölők,sz..keverők.
Jozefina
Elég széles pofája van!!! Undoriító pasi!!!
papa.49
Ha ehhez hozzáadjuk, hogy taccsra tette a Videotont, kb. 6000 ember melóját, meg a beszállítókét, meg az Ikarus, szintén zenész, a pacáknak múlhatatlan érdemei vannak a magyar ipar szétverésében, ennek a két gyárnak a vételáráról már nem is beszélve!!!
EGY FORINT!!!
Mangu
@papa.49: Piros lap! Olyanról beszélsz, amiről semmit sem tudsz, max. urbánus népmesét.
Az, hogy ma még van VIDEOTON, az neki és vezető társainak köszönhető, mert a Papp István utáni vezetők vitték falnak a céget döntésképtelenségükkel. Az egy másik dolog, hogy hogyan jutott hozzá, de ez a jelenlegi VIDEOTON a régivel nem hasonlítható össze, max. helyrajzilag, mert még ott van ahol több, mint 75 éve alapították. Ez a cég legalább megmaradt a magyar ipar büszkeségei közül magyar tulajdonban és termel. Tudsz még 5-öt felsorolni?
papa.49
Mangu. Mit is termel a Vidi, mert pl. autórádiót, rádiót, tévét, számítógépet nem, talán honvédségi készülékeket esetleg, és hányan dolgoznak ma ott jelenleg???Mi van a külsős gyárakkal???
advocat
Videoton. Ja. Nyugati cégeknek alkot. A Videoton. És mi van az IKARUS-szal? Hol van az évi 15.000 busz? Eladta jó áron, és abból a pénzből él. Mert a konkurrencia megvette. (Miért is van Lengyelországban Volvo? Pl.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.