Selyem József, a szocialisták jelöltje csak a negyedik helyet tudta megszerezni a dunaújvárosi időközi választáson. Magabiztosan nyert a Fidesz, második lett a DK jelöltje, a dobogó harmadik foka pedig a jobbikos indulóé lett.

Tóbiás József, az MSZP elnöke közleményt adott ki, melyben lemondásra kérte  a párt dunaújvárosi szervezetének elnökét – adta hírül az atv.hu

Rossz döntést hoztak

"Szervezetileg hibáztunk. Hagytuk, bízva a helyi demokráciában, hogy a dunaújvárosi szervezet önállóan döntsön az indulás feltételeiről. Sajnos, ki kell mondjuk, hogy a választók szempontjából rossz döntést hoztak"

- fejtette ki Tóbiás.

Az MSZP elnöke a demokratikus erőkkel való együttműködést szorgalmazza, és mint írja, 

mindenütt a legjobb jelöltet kell kiválasztani, nem a helyi elitekre bízva a kiválasztás folyamatát, hanem a társadalmi akaratot tiszteletben tartva.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Utólag okos az egész baloldal. Hihetetlen. És ők akarnak 2018-ban nyerni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Che62
Remélem a következmény az lesz, hogy eltakarodtok az ellenzéki oldalról, a régi szövetséges Fideszhez! Tudod, a 70/30 százalékos haverokhoz! Ti elárultátok ezért a szövetségért Gyurcsány Ferencet, aki azt mondta, hogy ez nem mehet tovább. Azóta Orbán pincsijeként kavarjátok a matériát az ellenzéki oldalon, Viktor akarata szerint! Jár még a baksis??? :) Szóval, kotródjatok a helyetekre, Orbán talpát nyalni, ne rontsátok a levegőt az ellenzéki oldalon, mert az árulók rettentően büdösek, mikor lekerül róluk az álca! Undorodom tőletek!!!
dr. prédikátor
Tóbiás!!!Ugyan áruld már el hogy ti miért is vagytok szocialisták???Ti csak kerékkötői vagytok az együttműködésnek akár a többi minipárt!!!mennyit fizet a fütyisz???
wagabund
a dunaújvárosi emeszpéseknek az ártott a legtöbbet, hogy Tóbiás ott a helyszínen szólt a népéhez...na, ezt nem kellett volna..
Peller Anikó
Sebaj tóbiás, majd 2 év múlva megint egy gint és elmondod, hogy megint hibáztunk, de majd tanulunk belőle és a 2622-es választásokon már okosabbak leszünk és már nem lesz fogunk de addig sem fogunk össze senkivel és főleg nem a dákóval.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.