A döntlés már előre megvolt az Olof Palme sétányról. G Ras azért még elmondta, hogy mi a baj a Városliget beépítésével. A Városliget nyertes tájépítészeti pályázatából valahogy kimaradt a parkot átszelő bicikliút, mivel teljesen megszüntették volna az Olof Palme sétányt. A biciklisek természetesen teljesen kiakadtak azon, hogy a Liget Projekt miatt elvágnák a város egyik fontos kerékpáros útvonalát. Ezért aztán hétvégén egyeztetni hívták a civileket a Királydombhoz. Csakhogy a Pedál Piknik előtt pár nappal már megegyezett egyással a Városliget Zrt és a Kerékpárosklub, hogy a bringaút megmarad. Ezen a tét nélküli beszélgetésen az egyik ligetvédő, Komáromy Gergely (G Ras) nem akart részt venni, mert ha ott ücsörgött volna a színpadon Liget projekt műszaki igazgatójával és Vitézy Dáviddal, az csak arra lett volna jó, hogy legitimálja a park beépítését. Inkább elmondta, mi a baj az egész beruházással, majd lelépett.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A srácnak teljesen igaza van. Az egész az ingatlanfejlesztésről szól. Másrészt a ligetvédőkel ugyanazt játszák, mint a pedagógusokkal. Úgy tesznek, mintha tárgyalnának, közben szarnak a véleményükre.
Orbánnak és haverjaiknak csak abból van haszna, ha vasbetonnal kiöntik az országot. Fák ültetéséből nem tudnak meggazdagodni. Ez a stadionépítés és a ligetprojekt lényege.
Bringás
Nehogy már egy sokmilliós beruházásról pár lökött biciklista döntsön!
human
@Bringás: Nehogy már 1 millió ember ligetéről 130 ember döntsön.
human
@Bringás: jav. ember helyett fideszes képviselőt akartam írni.
silber13
@Bringás: Magadra gondoltál, az biztos, mert ki más lenne a "lökött biciklista"? Jól látom a dolgokat, Tovaris Velocipéd ??-))))
Bringás
@human: Pedig még a törvényekről is 200 ember dönt. Ez a képviseleti demokrácia!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.