Navracsics pénteken a Klubrádiónak a magyar kormány álláspontjától eltérően azt mondta, szerinte Brüsszel nem zsarolja Magyarországot, és kötelező kvótáról sincs szó, csak a legális menedékkérőket osztanák el, hogy ne terheljenek túl egy országot. Ezért a kormány népszavazását hirdető plakátkampánya nem értelmezhető Brüsszelben – mondta Navracsics. Erre Kósa Lajos úgy reagált, hogy Navracsics Tibor a mostani helyzetről beszélt, a kormány viszont a majdani szabályozás ellen tiltakozik. Kósa szerint Navracsics nyilván „a mundér becsületét védi”, és nem meglepő, hogy egy brüsszeli bürokrata nem érti az üzenetet. Kósa szerint Navracsics Tibor azért nem érti a plakátkampányt, mert pont azt a bikkfanyelvet használja, amit az Európai Unióban szokás, amitől Kósa eldobja az agyát (és ezt sem értené meg egy brüsszeli), mert ez Kósa szerint annak a nyelvi trükknek az eredménye, amikor nem lehet valamit a nevén nevezni, hanem például azt kell mondani egy Tasmaniában született londonira, hogy...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@Bringás: Igazad van, a hülyet nevezzük hülyenek, az uszitot uszitonak, a gyülölködöt gyülölködönek... Te mindharon kategoriaba belepasszolsz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Navra is tűzzel vassal érvényesítette Orbán nagyívű elképzelései alapján a fidesz érdekeit, aztán észrevette valamelyik éles eszű, hogy önálló gondolatai is vannak a politikáról, az ország érdekeiről. Na ekkor jött a parkolópálya, és száműzték a többi vállalhatatlan ifjú demokrata közé Brüsszelbe, remélve, hogy befogja a száját! Mi meg azt reméljük, hogy bűnbánat gyanánt megismerhetjük az igazi Orbánt, és bandáját, közelebbről is.
teuton
@Bringás: Igazad van, a hülyet nevezzük hülyenek, az uszitot uszitonak, a gyülölködöt gyülölködönek... Te mindharon kategoriaba belepasszolsz!
Foxley
@teuton: Nem mindig "mond" hülyeséget.
karma1
lala wazzeeee,... neked nagyon elgurult a kis piros bogyod... (vagy sarga, vagy csak az agyadra ment a hoseg),... Navracsics a kellemes kis ketarcusagaval, palfordulasaval is szazszorta normalisabb, mint hogy egy ilyen barom mondatot osszehozzon: "hanem például azt kell mondani egy Tasmaniában született londonira, hogy afrikai-amerikai. (???)"

Azert, mert neked halvanylila fingod sincs arrol, hogy hol van Tasmania, es ennek az egyebkent is "kupakos" ertelmu mondatodnak annyi ertelme van, amennyit azzal az aranyhal agyaddal fel birsz fogni... na, azert meg ne hidd, hogy Navracsics most osszesz@rja magat attol, amit te itt osszehablatyolsz...

Ez az egesz "kormany elit" egyre vallalhatatlanabb...
silber13
@Bringás: 07.19. 17:04-re:A saját országodban visíts itt csak egy közönséges betolakodó vagy,ergo neked kuss.
teuton
@Foxley: Pl.??? Amikor azt mondta, hogy Orbannak akkora tekintelye van Angliaban, hogy az ujsaghirdetesere reagalva a bentmaradas mellet fognak dönteni? NEM; inkabb akkoris kizavarni akarjak az EU-allampolgarokat (köztük több 100ezer magyart!), ha tovabbra is befizeteseket kell eszközöljenek! Orbant pedig egy Trumphoz hasonlo (vagy mint korabban Berlusconi volt) primitiv bohocnak tartjak, amelyik, csak ellenteteket szit az Union belül... Talan olvass nemzetközi sajtot, ne csak a Magyar Idöket es a kiralyi mediat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.