A Gyulai István Általános Iskola tanárnőjére azért támadtak rá a szülők, mert szerintük a tanárnő korábban megvert egy gyereket – számolt be az RTL Klub Híradója.

Az iskola biztonsági kamerái azonban ilyet nem rögzítettek. A tanárnő megverését viszont igen. Az RTL Híradónak könnyeivel küszködve nyilatkozott a megvert tanárnő. Azt mondta, csak a gyerekeket sajnálja, akiknek végig kellett nézniük az egészet.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nagy Mária
Voltam már többször hasonló helyzetben, szerencsémre a szavak győztek. Hogy belül mi zajlott bennem azt inkább nem mondom.
Ilyenkor a gyerek kitalál egy hazugságot a szülőnek, hogy mentse saját rossz viselkedését. A legtöbbször a tanár a célpont, mert hallja otthon, hogy a szülők a tanárt hibáztatják, mert 1-est kap, vagy bukik, no akkor azt is el fogják hinni, hogy őt bántotta. Ilyen rafináltan működik már az egészen kicsi etnikum gyerek is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
@eszegfu: engem nem zavar- szerintem ez a keveredés pont arra jó hogy ne gyűlöljünk egy nemzetet sem, mert ki tudja honnan származunk - ezen a génbankok sem javítanak - sőt!
Nil
Hogy kinél mitől borul ki a bili az változó- de nem nemzettől vagy vallástól függ. Önismerettel meg lehet oldani, de ehhez az kellene hogy tanítsanak ilyesmit. Nem csak akkor kell elküldeni valakit dühkezelésre mikor már kiborult
eszegfu
@Nil: Pontosan erről akartam irni, de Te 1 mondatban összefoglaltad!:))
Mézike
@eszegfu: Európa egy olvasztó tégely. Az évszázadok folyamán keveredtek a népek. Nincs ma már olyan , hogy magyar, angol, német... Nekem például van lengyel, orosz, német felmenőm. Sőt még ámérikás is.:-)
De a romák valahogy elkerülték ezt a keveredést.
eszegfu
@Mézike: Lehet... én nem tudom, tehát nem állithatom sem ezt, de az ellenkezőjét sem, mármint a "romák keveredését". Azt viszont dokumentum filmen láttam, hogy pl. a kanadai roma családok mindent megtesznek azért, hogy a gyerekük ne "fehér" emberrel házasodjon, akár még az esküvő napján is kitörhet a "balhé".
Designer
Ez volt a pedagógus napi megemlékezés?! Köszönjük Retkek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.