A csalásért elítélt énekesnő megkönnyebbült, hogy nem kell börtönbe vonulnia, de bosszús az ítélet miatt.

Zalatnay: Ez az ítélet a személyemnek, a múltamnak szólt

A Bors lencsevégre kapta, hogy egy Mercédesszel érkezett a tárgyalásra, de Zalatnay azt mondja, fogalma sincs arról, miből fizeti vissza a tartozását. 

Ez egy eredendően eldöntött ítélet volt, ami a személyemnek, a múltamnak szólt. Megkönnyebbülten vagyok bosszús. Most is állítom, hogy nem kaptam pénzt, csak az autó lízingjére. De azt sem kértem, Abonyi Mónika egyszerűen bement egy bankba és befizette az autóm elmaradt lízingjét. Azt nem tudom, hogy miből fogom kifizetni, de az állítólagos tartozást nem ismerem el. Már eddig is törlesztettem volna, ha igaz lenne ez az egész. Nem egyszerű az anyagi helyzetem, hiszen minden bevételem felét elveszik egyből a korábbi tartozás miatt.

Niki jó munkát kapott Angliában, azt mondta, ha kell, akár három munkát is vállal, hogy nekem segíteni tudjon. Nehéz a helyzetem azért is, mert ő nem volt itt velem… De kicsit megnyugodtam, hiszen állandóan az a nyomás volt rajtam, hogy börtönbe kell mennem. Mindenki könnyen mondja ki azt, hogy börtön, de én már megjártam, tudom, hogy milyen. Már csak azt remélem, hogy helyes fiú lesz a pártfogóm

– mondta el Cini a bíróság előtt.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Érdekel még valakit ez a lerobbant kanca ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Sittre vele!

Az előző balhénál is csak ő került sittre.
Csak hallgatott, elvitte a balhét mások helyett.
Egyszer sitteljék le úgy, hogy a valós, igazi bűnözők is képbe kerüljenek!
Valamikor csak megtörik és neveket is mondani fog.
Persze attól is függ, hogy ezek a "személyek" mennyire közeli haverjai Polt Petinek?
human
@Mirabilis: Volt papír szerencsére a kölcsönről. Évekig tartott behajtanom rajtuk. És közben kiderült, hogy hétvégente svédasztalos ebédekre járnak. Mi soha nem csináltunk ilyet. De biztos mi voltunk hülyék. Nekünk is kölcsön kellett volna kérni és nem megadni.
Cini szerinted áldozat? Tévedett a bíróság? Nem tudták megkülönböztetni a kölcsönt és az ajándékot?
silber13
@perfekt: A zenész társadalom elnézte a viselt dolgait, de ennek a társaságnak a gyomrát már megfeküdte, mikor Cini mindenképp bizonyítani akarta, hogy ő is van olyan jó énekes, mint Janis Joplin és Maggie Bell. Hát nem volt olyan, messze nem volt olyan.
perfekt
@silber13: szia:Így van ahogy írod. Zenei megítélésedben hiszek-én a sport múltam, egyik mondásával, mintegy alátámasztom a zeneértői gondolataidat.
szaboria1
@Szókrakész: Jól pedzed mások helyett is elvitte a balhét a volt férje inkább kitántorgott Amerikába. Pedig Márton Csaba találta ki, hogy csináljanak Tv stúdiót aki figyelte nem is Zalatnay volt az első rendű vádlott de mivel az Ő neve ismert volt ebben az ügyben így mindenki azt hiszi, hogy egyedül követte el a csalásokat. Mert a média csak így tálalta az esetet.
ágimami
@Mirabilis: Már bocsánat, de ha valaki csalás miatt tényleges börtönbüntetésre volt már ítélve, akkor miért is nem visszaeső???
Na ne is ragozzuk tovább, úgysem értünk egyet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.