A rendőrség szerint a piac természetéből adódik, ha egy vállalkozás az egyik helyen drágábban ad egy lámpát, mint máshol. Másfél évig nyomoztak, nem találtak bűncselekményt az Elios közbeszerzéseiben. A rendőrség bűncselekmény hiányában megszüntette az Elios Innovatív Zrt. LED-lámpás beruházásai miatt tavaly év elején indított nyomozást. A feljelentők a napokban kapták kézhez a nyomozás elutasításáról szóló határozatot és az indoklást. A Direkt36 tavaly több cikket is közölt az Elios által elnyert közvilágítási pályázatokról. Tavaly júniusi cikkünkben többek között azt mutattuk be, hogy az Elios ugyanazokat a lámpákat jóval drágábban szerelte fel Keszthelyen, mint egy másik projektben. Cikkünk nyomán a Párbeszéd Magyarországért Párt feljelentést tett csalás gyanúja miatt, a rendőrség pedig nyomozni kezdett. A rendőrség a május 25-én kelt elutasító határozatában azt írja, hogy “a feljelentett magatartás sem csalásként, sem egyéb bűncselekményként nem minősülhet”. Az indoklás...

Forrás: direkt36.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ez csak természetes. A piac már csak ilyen (2010- óta).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
"Már nem nyomoz a rendőrség Tiborczék lámpái miatt."
Mért nyomozna?
Oda lett szólva és kuss mindenkinek.A jogegyenlőség nem azt jelenti, hogy a társadalom minden tagjának azonos lesz a joggyakorlási képessége, hanem azt, hogy a jogok megvalósulásának sem jogi, sem természeti akadálya nincsen.
dr. prédikátor
Ugyan ki gondolja komolyan hogy egy tiborc ellen eljárás induljon???A háta mögött az apósa!!!A viktor szopkin!!!
Jozefina
Majd talál az EU, hiszen ők is vizsgálódnak, nyilván nem alaptalanul!!!
human
@Jozefina: Az EU tervezi egy központi ügyészség felállítását pont az ilyen ügyek miatt, mikor már a kormányt olyan szinten átszövi a korrupció, hogy saját nyomozati szervei tehetetlenek, vagy szándékosan tétlenek. Bár mire ez a hatóság el kezd működni addigra már késő lesz.
Perwool
Orbán boldog, Tiborc nem panaszkodik, én meg szarul érzem magam ebben a "diliházban"
bakegya
A MAGYAR MINISZTERELNÖK LÁNYÁNAK A TÖBBSZÖRÖS KASTÉLYTULAJDONOS HÁZÁBAN TIBORCNAK,A SZŐKE HERCEGNEK TÖRVÉNYES KÖZMUNKÁJA A
FÉNYETETÉS!!!???DDD
A magyarok fényetetése több milliárdos EU adakozásból legalizálva-hát kurva sötétek ezek a narancsködös jogvégzettek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.