Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere nem fogja aláírni a város iskoláiról szóló átadási megállapodást, mert több száz szülőhöz és tanárhoz hasonlóan ő sem ért egyet azzal. Kedd este körülbelül kétszázan demonstráltak az iskolák teljes államosítása ellen a budaörsi városháza előtti téren- írja a HVG.

Az oktatási intézmények teljes államosítása elleni akciót a helyi Illyés Gyula Gimnázium kezdeményezte, de később az egyháziakat leszámítva az összes budaörsi iskola csatlakozott a megmozduláshoz.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nagy Mária
Na végre! Hajrá, egyre több szülőt vigyetek magatokkal!
Ne csak a tanároktól várjátok a megoldást!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nagy Mária
@papa.49: Igazad van, lassan az egész ország magántulajdonba kerül. Gyomorforgató, ahogyan a keservesen félrerakott, kuporgatott pénzecskénk bekerül a nagy kalapba, s onnan néhány bennfentes zsebébe.
Minden kormány trükközött a pénzünkkel, az ország vagyonával, értékeivel, de amit a fidesz művel arcátlan rablás.Szembeköpik azokat a hírforrásokat, prominens embereiket, választóikat, akiknek a hátán bekerültek a királyi páholyba. Talán nem volt gyerekszobájuk? Nekem sem, mert a hatvanas években örült a család, hogy egy szoba volt, de szerencsére nem az ő szintjükön szocializálódtam, mert az én szüleim EMBEREK voltak.
papa.49
@Nagy Mária: Nem tudom te hány éves vagy én '49. ben születtem ismertem a forradalom utáni időket, meg is szenvedtük, mert Apám exponálta magát a forradalomhoz, utána kicsit nagyon nehezen éltünk...Nekünk se volt gyermekszobánk, de azért emberek lettünk, mert azt megkövetelték a szüleik, Apám mindig azt mondta, ha valami csibészséget csináltam a suliba, mondjam el az IGAZAT, elmondtam és megtanultam egy éltre hogy az igazságot nem felejted el még évtizedek múlva se a hazugságot meg már másnap másként meséli el a hazug...
Ágnes40
A Tanítanék Mozgalom (Nahalka István), szentendrei pedagógusok és önkormányzati tisztviselők beszélgettek az oktatásról.
Szóba került a szakképzés elsorvasztása, a pedagógusok félelmei, a szűlők belefáradása, az erkölcstan oktatásnak álcázott agymosás, az önkormányzati és szűlői ráfordítások kárba veszése az államosítás miatt.
A megoldás a hálózat építés és a kapcsolatteremtés a privatizáció ellenes önkormányzatokkal és a többi szakszervezettel.
Folytassuk a tiltakozást!
Szombat 13:45 Március 15-e tér.

www.youtube.com/watch?v=2SCRlyXk_94
Nagy Mária
@papa.49: Így legyen ötösöm a lottón! Tudtam, hogy azért választottad a 49-t.
Nagy Mária
@papa.49: Felénél véletlenül elküldtem.
Én 59 véletlenkéje vagyok, Apukám ekkor már 41volt, háború, hadifogság és 56 után.
Emberi tartása és józan, lojális elvei egy életen át velem maradnak.
papa.49
@Nagy Mária: Ha csak az én kívánságom hiányzik hozzá, LEGYEN ÖTÖSÖD A LOTTÓN!!!
Szerény de fontos útravalót kaptál, akárcsak én, minket se a jólét vettet fel, viszont azt megtanultam hogy mit jelent az amit valahol olvastam régen ,,szerényen, de becsületesen,, én ehhez tartom magam, nem is vittem semmire...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.